O să vă iubesc toată vara!

Află cum să-ți accentuezi pielea bronzată cu ajutorul machiajului.

Produsele cosmetice care-ți vor scoate în evidență pielea bronzată:
1. Baza iluminatoare pentru make-up – un must-have pentru pielea bronzată. Fața ta va avea un aspect odihnit și strălucitor. Aplică baza pe pielea curată, înainte de aplicarea machiajului. 
2. Mai multă strălucire! Highliterul – cel mai bun prieten al pielii bronzate. Acest produs conturează ideal culoarea pielii tale. Folosește acest produs pe diferite zone ale feței, ca fard de pleoape, în calitate de produs care-ți accentuează pielea bronzată a umerilor, în zona decolteului și ca blush pentru obraji. 

3. Pielea bronzată nu necesită un conturing intens, mai degrabă secretul e pe accentele corect puse. Fardul de obraz în culoarea piersicii sau cu nuanțe aurii vor oferi pielii strălucire și prospețime. 
4. Vei avea doar de câștigat dacă optezi pentru fardurile cu shimmer. În special, nuanțele de roz cald, aurii, bej și cele maronii îți vor scoate în evidență pielea frumos bronzată. 

5. Pentru machiajul de zi alege nuanțele nude, cele roz sau piersic, aceste culori vor face un accent fermecător pielii tale bronzate. Pentru machiajul de seară,  optează pentru rujul roșu mat.

6. Pielea bronzată a mâinilor va fi accentuată cu ajutorul ojei în nuanțe mai deschise decât culoarea pielii. Alege culorile albe, roz, pastelate. De asemenea, pielii bronzate i se potrivesc de minune ojele în nuanțe strălucitoare.

Text: Foto: Oriflame