Rutina de Îngrijire a Pielii pentru un Aspect Întinerit

Oferind 2 minute, de două ori pe zi rutinei tale de îngrijire a tenului este tot ce ai nevoie pentru a menține un ten mai sănătos, cu un aspect întinerit. Acest tratament va ajuta pielea să respire și să o facă mai receptivă la orice produs cosmetic. Citiți ghidul nostru pas cu pas.

1. Curățare

Demachiant

Primul pas este să cureți tenul de impurități și să înlături celulele moarte. Acest lucru permite produselor să fie mai ușor absorbite în piele și să genereze rezultate optime. Folosește dimineața și seara pentru a îndepărta machiajul, excesul de sebum și alte impurități. 

Loțiunea tonică

Loțiunea tonică echilibrează nivelul de hidratare al pielii și o pregătește pentru a absorbi celelate produse de îngrijire. Utilizează loțiunea tonică pentru a înlătura urmele de machiaj și pentru a obține o piele hidratată și fermă, fără pori vizibili. 

 

2. Ochi

Crema pentru pielea din jurul ochilor

Pielea din jurul ochilor este mai subțire și mai sensibilă, ceea ce înseamnă că semnele îmbătrânirii vor apărea mai repede în această zonă. Cremele pentru ochi au o textură mai ușoară și pătrund mai ușor în piele. Nu au parfum, pentru a evita iritarea pielii. Folosește crema în fiecare dimineață și seară pentru a satisfice necesitățile specifice acestei zone, precum linii fine și cearcăne. 

 

3. Stimulare

Cel mai bun mod de a stimula efectul cremelor de zi și de noapte este de a folosi seruri. Serurile conțin o concentrație mai mare de ingrediente active ce pătrund mai rapid și mai profund în piele obținând astfel rezultate mai bune. Folosește serul în fiecare zi, înainte de a aplica crema de zi sau crema de noapte. 

 

 

 

4. Hidratează

Crema de zi

Încheie rutina de dimineață cu o cremă de zi, pentru a hidrata și proteja pielea împotriva factorilor externi precum poluarea. Asigură-te că dimineața aplici FPS pentru a evita ca razele UV să afecteze pielea. Aplică pe față, gât și decolteu pentru protecție maximă. Evită zona ochilor pentru că a fost deja îngrijită cu o crema specială. 

Crema de noapte

Noaptea, pielea se reface, așa că este mult mai receptivă la ingredientele din crema ta de noapte. Aplic-o pe fața curățată, după ce ai folosit serul, pentru a obține un aspect întinerit al pielii. 

Text: Foto: Craig Teunissen