Salon de frumusețe acasă

Cum să îți răsfeți corpul cu o procedură SPA deja am vorbit. Ce zici de o procedură SPA pentru vârfuri despicate, păr fragil și uscat? Cu plăcere!

Nu e nevoie să mergi la coafor. Îți poți readuce părul la viață și acasă. Vei avea nevoie de o gamă de produse pentru păr HairX și 15-20 de minute. De acord? Este mult mai rapid, decât la salon!

1. ȘAMPON ȘI BALSAM

Orice procedură de salon începe cu curățarea. Aplică ȘAMPON HRĂNITOR cu efect reparator pe scalp, spumează și masează câteva minute. Apoi clătește șamponul cu  apă caldă și usucă părul puțin cu un prosop, după care treci la BALSAMUL hrănitor. Acesta trebuie aplicat doar pe capetele părului – partea cea mai deteriorată. Așteaptă câteva minute apoi spală balsamul cu apă caldă.

2. MASCĂ HRĂNITOARE

Păr uscat, fragil, capete despicate, pufos, neascultător, lipsit de strălucire – produsele speciale te vor ajuta să scapi de toate acestea. Să începem cu MASCA. Ia o cantitate mică în mână și apoi distribui-o pe toată lungimea părului. Piaptană părul cu un PIEPTENE CU DINȚI RARI pentru a scăpa de exces (adaugă-l la capete), și pune-ți un PROSOP-TURBAN. Este timpul să te relaxezi! Lasă masca pe păr timp de 5-10 minute, apoi clătește bine cu apă caldă.

3. PIEPTĂNATUL

Șterge ușor părul cu un prosop după care piaptană-l cu o PERIE PENTRU PĂR. Peria ovală pentru păr Styler te va ajuta să descurci părul și să îl usuci, fără să îl deteriorezi. Apoi aplică 2-3 picături de SER HRĂNITOR CU EFECT REPARATOR pentru a întări structura părului și a-l netezi.

4. USUCĂ CORECT

Părul este acum gata pentru uscare. Utilizează PERIE PERFORATĂ pentru păr Styler: este prevăzută cu peri rari şi spaţii libere la bază, ce permit circulaţia aerului, reducând timpul de uscare şi facilitând descurcarea părului.

5. APLICĂ SER DE PROTECȚIE

Dacă părul tău este uscat și fragil, aplică o doză suplimentară de ser la capete. Finisează procedura SPA pentru păr cu TRATAMENTUL SPRAY CC de înfrumuseţare pentru păr cu 22 de beneficii HairX Advanced Care ce conţine un complex de fitonutrienţi. Oferă părului îngrijire completă, un aspect sănătos și ușor de coafat. Datorită formulei mătăsoase cu o textură non-grasă şi non-lipicioasă, acesta este potrivit pentru utilizare zilnică pe toate tipurile de păr.

Asta e tot! Acum știi cum să organizezi un tratament SPA pentru păr la tine acasă. 

Text: Foto: Oriflame