Ce pensule să folosești pentru smokey eyes?

Aplicarea perfectă a machiajului începe prin folosirea instrumentelor potrivite. Iată cum să alegi pensulele de machiaj adecvate pentru a obține un aspect clasic Smokey Eyes!

1. Pensulă dublă pentru aplicarea fardului de pleoape Precision
Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape are peri scurți la un capăt și un aplicator la celălalt capăt. Începe prin a folosi capătul cu pensula – care este moale și nu va crea linii dure – pentru a aplica un fard închis la culoare pe întreaga pleoapă. Utilizează apoi partea cu aplicatorul pentru a trasa linia genelor de sub ochi pentru încadrarea acestora.

2. Pensulă înclinată pentru aplicarea tuşului de pleoape Precision
Acest vârf de precizie al pensulei îl face perfect pentru crearea unui contur subțire, de-a lungul liniei genelor, are chiar și o mică zonă îndoită pentru a înlesni o aplicare mai precisă a liniei perfecte. Începe de la mijlocul liniei genelor și folosește mișcări ușoare și delicate pentru o trasare precisă. Scutură ușor pensula pentru a crea acea margine în plus.

3. Perie pentru gene şi sprâncene Precision
După ce ai aplicat mascara, este timpul pentru ultimul pas. Această perie cu cap dublu constă dintr-o perie rigidă și un pieptene. Utilizează partea cu pieptenul pentru a separa genele încărcate de rimel și pentru a elimina eventualele aglomerări. Finisează folosind partea cu perie pentru pieptănarea și modelarea sprâncenelor!

Pentru video-tutorial click aici.

Text: Foto: JOHN BUDDEE / CROSBY