Spune adio coșurilor! Îngrijire zilnică simplă pentru pielea tânără

O piele sănătoasă este cea mai bună bază pentru machiaj, o bună dispoziție și un motiv pentru a te simți încrezătoare. Dacă observi primele schimbări - pori dilatați, puncte negre, erupții cutanate, strălucire uleioasă - este timpul să îți stabilești propria rutină de îngrijire a pielii. Iată cum să îți păstrezi pielea în cea mai bună formă cu ajutorul unor produse esențiale și câțiva pași simpli.

Doar începe!

Dacă pielea a devenit problematică odată cu trecerea spre adolescență, cea mai bună soluție este să o obișnuiești cu simple tratamente zilnice. Prevenirea este întotdeauna mai bună decât vindecarea. Combaterea neuniformităților și a petelor începe cu lupta împotriva strălucirii uleioase, deoarece producția activă de sebum este cea care declanșează procesele menționate mai sus.

Îngrijirea pielii înseamnă să ai grijă de tine!

A avea grijă de tine zilnic nu înseamnă doar a te îngriji de erupții sau de acnee - chiar dacă acesta este obiectivul principal. Îngrijirea este timpul pe care îl dedici pielii tale în timpul zilei, așa că încearcă să-l faci cât mai plăcut.

Nouă ne place să transformăm ritualurile noastre de dimineață într-un moment de atenție, când respirăm adânc și ne spunem complimente pozitive (poate părea o absurditate, dar cu siguranță ne ajută să începem ziua cu dreptul). Dacă această abordare te atrage, alătură-te Oriflame și nu uita să te pregătești pentru acest proces.

  • Pasul 1 – Curățarea

Începe cu un produs de curățare pentru tenul gras sau predispus la imperfecțiuni. Îți sugerăm un produs de curățare Pure Skin. După cum am menționat, controlul sebumului este primul pas în combaterea acneei, iar acest gel de curățare va elimina instantaneu excesul de strălucire și va curăța pielea în profunzime datorită acidului salicilic. Acest ingredient combate strălucirea uleioasă, îndepărtează celulele moarte ale pielii și elimină impuritățile - rezolvând problemele care pot cauza acnee.

  • Pasul 2 – Tonifiere

Loțiunea tonică este pasul nostru preferat! Folosește loţiune tonică purificatoare Pure Skin, cu acid salicilic și un complex calmant de busuioc, ceai verde și pantenol. Se aplică pe un disc de bumbac, apoi se șterge fața, acordând o atenție deosebită zonei T. Produsul nu numai că vă va curăța porii, dar îi va face și mai mici, va reduce roșeața și îți va calma pielea. Ceea ce ne place la această loțiune este senzația ușoară de răcoare pe piele - perfectă pentru pielea ușor iritată cu erupții cutanate. Loțiunea tonică este, de asemenea, potrivit pentru cei care doresc să reducă urmele post-acneea, strălucirea și să obțină o piele netedă.

  • Pasul 3: Hidratarea

Cremă hidratantă pentru pielea problematică cu o formulă ușoară, fără ulei, cu efect matifiant. Încearcă loţiunea de faţă matifiantă & răcoritoare Pure Skin. Aplic-o după loțiunea tonică, masând ușor pielea. Nu uita că cremele cu multe ingrediente pot înfundă porii și pot provoca coșuri, așa că alege o formulă simplă și eficientă.

Produse care combat ușor acneea

Produsele noastre Pure Skin sunt concepute pentru a preveni în mod eficient, dar delicat, apariția imperfecțiunilor și pentru a curăța pielea. Pentru că îngrijirea pielii este despre îngrijirea de sine, aici nu este vorba doar de a lucra asupra stării pielii tale, dar și a te face să te simți bine, a oferi emoții pozitive.

După o curățare a pielii în trei etape, poți recurge la un control suplimentar și localizat al imperfecțiunilor - gama reînnoită Pure Skin include mai multe măști eficiente, un scrub și un gel special pentru acnee. Toate produsele completează perfect îngrijirea zilnică.