6 trucuri pentru manichiura cu imprimeu grafic

Îți place manichiura care iese în evidență, dar nu prea îți reușește finisajul perfect acasă? În acest caz, urmează aceste șase sfaturi simple pentru a obține desene pe unghii vrednice de un salon de manichiură!

1. PLANIFICĂ DESIGNUL ÎN PREALABIL
Acest lucru poate părea de la sine înțeles, dar multe dintre noi încep desenarea unghiilor fără a planifica procesul execuției dinainte. Află exact ce model vrei să creezii, planifică toți pașii necesari și urmărește un tutorial dacă este cazul.

2. FOLOSEȘTE OJĂ DE CALITATE
Calitatea ojei va influența rezultatul final mai mult decât crezi. Optează pentru o ojă rezistentă, cum ar fi gama noastră The ONE Long Wear, pentru a evita refacerea desenului unghiilor în fiecare zi.

3. FOLOSEȘTE O PENSULĂ CU PERI SCURȚI
O pensulă cu peri mai lungi este bună atunci când aplici o ojă normală, deoarece oferă un finisaj mai fin. Dar în ceaa ce privește desenul unghiilor, cu cât este mai mică, cu atât mai bine. De aceea te sfătuim să scurtezi perii unei pensule mai vechi cu ajutorul foarfecei pentru a o face mai mică și mai ușor de manevrat.

4.  FOLOSEȘTE O BANDĂ ADEZIVĂ PENTRU A CREA MARGINI EXACTE
Puține dintre noi au capacitatea artistică (sau coordonarea ochi-mână) necesară pentru a crea desene complicate fără a avea nevoie de îndrumare. Banda adezivă se poate utiliza într-o multitudine de feluri pentru a crea modelele pe care le dorești. Preferatele noastre sunt cele pentru care sunt necesare mai multe straturi de bandă sau cele pentru care trebuie să decupam banda cu o forfecuță specială pentru desenul unghiilor pentru a obține o formă perfectă a designului dorit.

5. CURĂȚĂ MARGINILE
Nimeni nu devine profesionist imediat, de aceea așteaptă-te să faci câteva greșeli dacă ești nouă în acest domeniu. De aceea s-a inventat soluția de curățat oja, nu-i așa?! Un sfat util pentru a evita distrugerea întregului desen este de a curăța marginile acestuia cu un bețigas cu vată (de preferat unul ascutit, special destinat pentru machiaj) înmuiat in această soluție. Este mult mai simplu și mai curat!

6. NU UITA SĂ APLICI STRATUL DE OJĂ DE PROTECȚIE
Pasul cel mai neglijat (sau uitat) al procesului de desenare a unghiilor este aplicarea stratului superior de protecție. Protejarea creației tale minunate prin aplicarea unui strat rezistent de top coat va ajuta desenul să dureze mult mai mult.

Text: Foto: Oriflame