6 greșeli comune în aplicarea fondului de ten pe care nu le vei mai face

O bază de machiaj impecabilă îți va pune în valoarea întregul machiaj. Dar până și cele mai experimentate connoisseurs pot face uneori greșeli. Ia-ți adio de la aspectul pătat al feței după aplicarea fondului de ten după ce citești ghidul nostru ce corectează șase din cele mai comune greșeli în acest sens.

1. FONDUL DE TEN ARATĂ CA O MASCĂ DUPĂ CE L-AI APLICAT
Fondurile de ten cu grad mare de acoperire nu sunt necesare la fiecare ocazie. Adevărul este că nu trebuie să aplici fond de ten pe toată fața în fiecare zi. Fondul de ten ar trebui folosit pentru a unformiza nuanța pielii și pentru a masca roșeața. Așa că poți să-l aplici doar unde consideri ca trebuie corectat aspectul pielii. Îți recomandăm să eviți linia frunții; și alege un corector pentru a estompa petele sau coșurile. 

Pentru o acoperire lejeră, nouă ne place: Giordani Gold CC Cream.

2. NU ÎNTINZI FONDUL DE TEN MAI JOS DE MAXILAR
Ok, deci tocmai am zis „nu este necesar să aplici fond de ten pe toată fața”, însă atunci când faci acest lucru, acordă atenție și gâtului – nimănui nu-i place linia ce delimitează nuanța de pe gât de cea a fondului de ten de pe față. Întinde bine fondul de ten și aplică excesul în jos, spre gât, pentru a face o tranziție insesizabilă între față și restul corpului. 

Obsesia noastră în ceea ce privește fondul de ten cu grad mare de acoperire: Fondul de ten The ONE Everlasting.

3. FOLOSEȘTI O PUDRĂ NEPOTRIVITĂ
Dacă sesizezi că pe parcursul zilei nuanța fondului tău de ten devine mai întunecată, este posibil să folosești o pudră nepotrivită. Dacă pudra conține prea mult pigment, își poate modifica nuanța pe măsură ce pielea devine mai grasă pe durata zilei. Încearcă o pudră translucidă tip pulbere. Este potrivită pentru toate tonurile de piele și nu se strânge. 

 

 

4. LUMINA ÎN CARE TE MACHIEZI NU ESTE BUNĂ
De multe ori femeile greșesc atunci când aplică fondul de ten într-o baie slab luminată sau, din contră, în lumină prea puternică; niciuna din aceste două variante nu te va avantaja. Reține un lucru important: dacă pielea ta arată bine în lumina naturală, atunci va arăta bine în orice altă lumină. Așa că aplică întotdeauna fondul de ten cu fața spre fereastră, pentru cele mai bune rezultate.

5. NU FOLOSEȘTI O BAZĂ DE MACHIAJ

Baza de machiaj va ajuta fondul de ten să se fixeze mai bine pe piele și să se întindă mai ușor. În plus, va oferi rezistență machiajului pe întreaga zi. Încearcă baza de machiaj The ONE IlluSkin pentru rezultate optime. 

6. FOLOSEȘTI USTENSILELE NEPOTRIVITE
Degetele tale pot reține bacterii, murdărie și uleiuri, lucruri pe care nu vrei să le întânzi pe față – mai ales dacă tenul tău are este predispus acneei! Ustensilele speciale te vor ajuta să aplici fondul de ten mai ușor și mai rapid.

Un burete special te va ajuta să întinzi mai uniform fondul de ten și corectorul, astfel ca look-ul tău să pară cât mai natural. Pune câteva picături de fond de ten pe dosul palmei și presează ușor burețelul peste fond de ten. Apoi întinde pe față, pornind dinspre centrul feței, spre extremități. 


Text: Foto: Getty images