7 modalități de a obține un aspect întinerit în 5 minute

Procesul de îmbătrânire este fantastic în multe feluri și ar trebui să te bucuri de acesta și să îmbrățișezi fiecare pas al călătoriei. Dar uneori, ridurile și cearcănele de sub ochi par să fie mult prea vizibile. Iată 7 trucuri simple pentru a obține instantaneu un aspect întinerit și revitalizat în 5 minute.

1. FINISAJ PROASPĂT ȘI EXFOLIAT
Primul pas spre un finisaj proaspăt este de a ajuta pielea absoarbă umiditatea în mod corespunzător. Asigură-te că ai înlăturat machiajul cu o loțiune de curățare hidratantă și că acorzi timpul necesar pentru o exfoliere adecvată. Pentru rezultate optime, folosește un sistem de curățare care curăță în profunzime și masează ușor pielea. Optează pentru o cremă care se axează pe hidratare și folosește o loțiune facială exfoliantă o dată pe săptămână pentru a catifela și regenera pielea și pentru a-i conferi un aspect radiant. 

2. PIELE HIDRATATĂ
Pielea mată este întotdeauna cea preferată, dar când vine vorba de o piele matură e de preferat să folosești pudra cu moderație. Aceasta poate conferi pielii un aspect tern și un finisaj similar prăjiturilor care scoate în evidență ridurile și liniile fine. În schimb îți recomandăm să optezi pentru o cremă BB. Aceasta va reduce aspectul liniilor fine și va conferi pielii un aspect proaspăt și tineresc.!
   
3. BUZE LUCIOASE ÎN NUANȚE NEUTRE
E posibil ca buzele strălucitoare să îți amintească de anii de adolescență, dar, în realitate, luciul este acum foarte la modă, și te poate avantaja mai mult decât oricând! Aplicarea câtorva straturi de luciu de buze strălucitor poate face ca buzele să pară mai pline și să le confere un aspect tineresc. Axează-te pe nuanțe pale de piersică sau de roz și aplică-le pe un ruj neutru sau folosește doar luciul de buze simplu. Indiferent de opțiunea aleasă, îți garantăm că buzele tale vor ieși în evidență! 

4. SPRÂNCENE DEFINITE 
Chiar dacă sprâncenele tale și-au pierdut din volum de-a lungul anilor, există o mulțime de instrumente și produse inteligente pentru a crea iluzia de sprâncene dese și bogate. Dacă ți se pare că ai câteva zone unde părul crește mai rar și neuniform, optează pentru o trusă de farduri pentru sprâncene pentru a defini, contura și a aranja sprâncenele. Sprâncenele mai bogate vor accentua trăsăturile feței și îi vor conferi mai multă personalitate! 

5. ILUMINATOR ȘI CONTUR PENTRU FAȚĂ
Puțină strălucire poate face o mare diferență. Înafară de conferirea unui aspect radiant al pielii, iluminatorul poate fi folosit pentru a sculpta și a contura forma feței. Pentru a împiedica crearea unui aspect de prăjitură, optează pentru un iluminator-cremă. Încearcă să eviți sclipiciul, deoarece acesta va evidenția liniile fine. În schimb, alege un fard sidefat pentru a conferi o strălucire subtilă. Începe prin aplicarea unui iluminator cremă în partea superioară a pomeților, pe bărbie, pe buza superioară și deasupra sprâncenelor. Pentru a ilumina zona din jurul ochilor, adaugă puțin produs de-a lungul osului frunții și aplică o cantitate mică în colțul interior și exterior al ochilor pentru o notă finală.

6. OBRAJI CU ASPECT PROASPĂT ÎN NUANȚE DE ROZ
Puține lucruri emană la fel de multă luminozitate așa cum o fac niște obraji cu aspect proaspăt în nuanțe de roz. Indiferent de temperatura din jurul tău, există întotdeauna o modalitate de a lumina și de a întineri pielea matură prin adăugarea unei cantități mici de culoare. Optează pentru un fard de obraz care complimentează subtil aspectul pielii; pielea albă este cel mai bine complimentată de tonurile roz sau de piersică, tonurile medii ale pielii sunt îmbunătățite de nuanțele portocalii sau mov și pielea închisă la culoare este avantajată de nuanțele de teracotă sau de culoarea stafidelor. 

7.  COADA DE CAL
Vrei să obții un face-lift instant? Folosește un elastic de păr și prinde-ți buclele părului în partea de sus a capului. Dacă îți vei prinde părul în sus liniile din jurul ochilor se vor estompa și în plus îți vei scoate în evidență și pomeții. Acest lucru va conferi iluzia unei fețe mai suple și mai ferme. De asemenea, arată super chic la orice vârstă și se potrivește cu diferite ținute.

Text: Foto: Oriflame