Trei machiaje ușoare pentru fiecare zi

Îți prezentăm cel mai nou produs: mascara cu cel mai înalt grad de alungire THE ONE. Galina Ilyina, expertă în frumusețe Oriflame, ne va arăta aspecte simple cu noul rimel care pot fi repetate în câteva minute și sunt potrivite chiar și pentru cel mai strict dress cod. Urmărește și repetă.

Mascara The ONE Lash Extension cu cel mai ridicat grad de alungire a genelor de până la 65% - dovedit clinic!

Complexul Lash Length oferă alungire şi ridicare extremă a genelor datorită fibrelor ultra-subțiri de 4mm care se agață de vârful genelor și le alungesc. Peria Lash Extension cu formă curbată îmbracă genele de la rădăcină până la vârf, pentru alungire şi ridicare extremă!

Accentul pe sprâncene

Trusa pentru sprâncene The ONE îți va permite să creezi cu ușurință sprâncene trendy datorită texturii moi și nuanțelor versatile. Aplică produsul folosind un șablon pentru sprâncene – în acest mod vei oferi formă sprâncenelor și vor arăta simetrice. Fixează rezultatul obținut cu mascara pentru sprâncene The ONE ce conferă volum. Vopsește genele cu mascara The ONE Lash Extension: reaplică până obții efectul dorit. Pentru buze folosește nuanțe de nude: Ruj cremos 5-in-1 The ONE Colour Stylist Ultimate - Clover Dream și creionul de buze THE ONE nuanța Dusty Rose care te va ajuta să obții un efect natural de volum.

Accent pe buze

Un ruj luminos este o modalitate rapidă de a-ți împrospăta fața cu o singură mișcare, de a sustrage atenția de la semnele de oboseală și a crea un aspect de seară. Eu am ales rujul The ONE Colour Unlimited Super Matte nuanța Constant Coral, am accentuat conturul cu creionul THE ONE nuanța Craze Orange. Completează accentul de pe buze cu sprâncene naturale și gene lungi cu mascara The ONE Lash Extension.

Accent pe ochi

Completează spațiile dintre gene cu creionul dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact nuanța Pitch Black și trasează o mică linie. Vopsește genele cu mascara The ONE Lash Extension, iar pe buze adaugă o nuanță delicată care să îți completeze perfect machiajul atractiv al ochilor – eu aș opta pentru rujul The ONE Colour Unlimited nuanța Absolute Blush.