Îți facem cunoștință cu baza de machiaj THE ONE

Galina Ilyina, make-up artist oficial Oriflame, explică cum să îți alegi produsul din noua gamă de bază pentru machiaj THE ONEDe ce să folosești o bază?

Se utilizează pentru a pregăti pielea pentru aplicarea machiajului. Se aplică imediat înainte de aplicarea machiajului și îndeplinește o gamă întreagă de funcții:

  • Netezirea reliefului feței este una dintre principalele funcții ale bazei. Face pielea netedă și uniformă, fără umflături sau imperfecțiuni, netezindu-i textura. Ascunde perfect coșurile, inflamațiile, cicatricile și umple orice denivelări.
  • Egalizarea tonului. În ciuda faptului că baza nu tonifiază pielea, așa cum face un fond de ten, aceasta își îndeplinește perfect funcția de corecție a culorii: acoperă roșeața pielii și pigmenții de culoare, conferă o structură omogenă și un aspect sănătos pielii.
  • Îngrijire și protecție. Componentele bazei protejează pielea, o hidratează sau chiar o matifiază și o hrănește. Protecția SPF ajută la protejarea pielii împotriva razelor UVA și UVB.

Pot să înlocuiesc baza cu o cremă de zi?

Desigur, baza de machiaj ajută la corectarea unor nuanțe ale pielii și asigură aderența necesară pentru machiaj, dar este esențial să nu uităm de îngrijirea zilnică.

Nu folosi acest produs pe o piele nepregătită! Mai întâi trebuie să o cureți și apoi să aplici o cremă potrivită tipului tău de piele. Numai după ce crema a fost absorbită poți începe să aplici baza.

Ce bază de machiaj ar trebui să aleg?

Baza cu finish mat va ajuta la reținerea fondului de ten care se scufundă în pori până la sfârșitul zilei, va face față căldurii, va netezi vizual relieful feței dacă există cicatrici și alte trăsături ale pielii care pun în evidență fondul de ten.

Baza de machiaj cu particule care reflectă lumina se folosește dacă îți este teamă de strălucirea prea evidentă a iluminatorului, dar dorești să oferi volum feței și un aspect proaspăt al pielii.

Acest produs poate fi utilizat local - pe pomeți, pe podul nasului, sub sprâncene. De asemenea, îl poți amesteca cu fondul de ten pentru o strălucire frumoasă și delicată sau îl poți aplica din belșug pe clavicule, umeri sau pe orice altă zonă expusă pentru un plus de strălucire.

Baza de corecție a culorii funcționează ca un filtru, ascunzând doar ceea ce dorești tu să nu se vadă.

Culoarea verde - ascunde roșeața, coșurile și vascularizația. Translucid, acest produs se adaptează la aproape orice ton de piele.