Instrucțiune: cum să alegi produsul de curățare?

Pielea sănătoasă începe cu produsul de curățare. Dar nu unul oarecare, ci cel potrivit! Să vedem, cum să găsești un produs potrivit pentru pielea ta! Noi îți oferim soluții gata din gama Optimals.

Curățarea menține bariera de protecție sănătoasă și creează o „bază” pentru expunerea ulterioară la ingrediente beneficie. Curățare tenului este necesară nu numai seara, ci și dimineața, pentru a îndepărta celulele keratinizate formate în timpul nopții. În ciuda aceleiași funcții, produsele de curățare sunt foarte diferite între ele. Suntem diferiți, fiecare zi diferă de cea precedentă, așa că și nevoile de îngrijire variază. Gama Optimals conține produse de curățare și tonifiere cu ingrediente active pentru diferite sarcini. Să vedem cum să îl alegi pe cel potrivit.

Dacă vrei să elimini punctele negre

Te confrunți cu puncte negre și alte imperfecțiuni? Porii tăi se înfundă rapid sub influența mediului agresiv vieții urbane? Un produs de curățare cu efect de exfoliere te va ajuta să reîmprospătezi fața și să revitalizezi tonul.

Exfolierea accelerează regenerarea țesuturilor, desfundă porii și îndepărtează impuritățile și celulele moarte ale pielii. Dacă asta cauți, încearcă GELUL DE CURĂŢARE MULTIFUNCŢIONAL OPTIMALS URBAN GUARD 3D. Acesta combină 3 produse în 1: gel de curăţare, exfoliant şi mască revitalizantă. Acidul salicilic curăță profund și delicat, în timp ce semințele de afine zdrobite îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea ternă.

Principalele beneficii: îndepărtează ușor impuritățile, curăță în profunzime porii și regenerează pielea.

Textura: argilă cremoasă cu particule naturale exfoliante.

Dacă ai nevoie de curățare profundă

Cauți un produs care să te ajute să îndepărtezi sebumul, impuritățile și machiajul fără a lăsa pielea deshidratată și aspră? Ca mai bună soluție este un produs de curățare spumă. Mai ales dacă ai pielea mixtă.

Este perfectă pentru pielea care este uscată pe obraji și grasă în zona T (adică frunte, nas și bărbie). 

GEL PENTRU CURĂŢARE PROFUNDĂ OPTIMALS CU ACIZI DIN FRUCTE va ajuta la rezolvarea problemei. Conține capsule cu ulei (reîmprospătează și hidratează) și substanțe nutritive, inclusive vitamina C și acizi din fructe (luminează și netezesc pielea). Bonus: vitamina C din căpșuni ce amplifică luminozitatea pielii.

Principalele avantaje: curăță profund, reîmprospătează, nu usucă pielea.

Textură: gel, se transformă în spumă la contactul cu apa.

Dacă ai nevoie să înmoi pielea

Așteptarea: piele hrănită, netedă, luminoasă. Realitatea: uscată, predispusă la exfoliere și mâncărime. Posibil ar trebui să treci de la săpun sau demachiant spumant la cremă sau lapte de curățare. Încearcă gelul cremos de curăţare Optimals cu flavonoide din panseluţă de câmp pentru calmarea pielii. Textura netedă și delicată reîmprospătează tonul tern și înmoaie pielea. Recomandat pentru piele matură sau pentru estomparea petelor pigmentare.

Principalele beneficii: curăță ușor, uniformizează tonul și adaugă strălucire.

Textura: cremă mătăsoasă.

Dacă ai nevoie de hidratare

Atunci când pielea suferă de uscăciune și matitate, are nevoie de o hidratare puternică. Iar sarcina principală este de a reține umezeala. Îți recomandăm să introduci un pas suplimentar în rutina de îngrijire zilnică imediat după curățare – folosind o loțiune tonică. Loţiunea tonică reconfortantă Optimals cu vitaminele B3 şi B5 din ovăz este recunoscute pentru efectul de calmare şi reconfortare a pielii uscate.

Principalele beneficia: clamează, înmoaie, menține echilibrul apei, hrănește și tonifică după curățare.

Consistență: delicată, ușoară, răcoritoare.

Dacă ești în căutarea unui produs care nu necesită clătire

Cauți un produs care nu necesită clătire? Atunci vei adora apa micelară calmantă Optimals. Un produs de curățare 3-în-1 simplu și eficient, îndepărtează machiajul, înmoaie și hidratează dintr-o singură mișcare – fără frecare! Formula blândă fără alcool este potrivită pentru ochi și buze. Conține acid ursolic din Calluna care ajută la calmarea și reconfortarea pielii. O apă micelară absolut universală potrivită pentru toate tipurile de piele. Doar umezește un disc de vată și trecu ușor pe față.

Principalele beneficia: curăță delicat, îndepărtează machiajul și hidratează.

Consistență: ușoară, răcoritoare.