Împachetează-ți produsele de frumusețe în mod inteligent

Să-ți împachetezi garderoba pentru vacanță e dificil, însă organizarea rutinei de înfrumusețare e o provocare și mai mare. Pentru a te ajuta să te pregătești pentru mult visata vacanță, ți-am pregătit un ghid cu ce să împachetezi pentru avion, piscină și hotel.

LUCRURI ESENȚIALE PE PERIOADA ZBORULUI

În caz că ești o turistă preocupată de frumusețe, ideea de a-ți turna conținutul produselor în recipiente de 100 ml îți va pune răbdarea la încercare. Un singur cuvânt avem pentru această situație: Pregătirea! Vei avea nevoie de doar câteva produse pe durata excursiei, iar restul merge la păstrare.

Pornește spre aeroport fără machiaj, dar cu o piele bine hidratată. Aerul din avion reprezintă un factor de stres pentru pielea ta, așa că asigură-te că ai în bagajul de mână o cremă hidratantă de zi, o loțiune de mâini și un balsam pentru buze.

Revigorează-te pe parcursul zborului cu servețele de curățare – te vei simți mult mai bine odată ce ai înlăturat ”acest stres” de pe față și mâini!

Pentru a avea o privire strălucitoare când aterizezi în locul mult visat, aplică o cremă pentru zona ochilor ce va reduce aspectul ochilor umflați.

Coafura trebuie să fie și ea impecabilă, așa că e bine să ai cu tine la sosire o perie de păr și un șampon uscat.

 

FII ECHILIBRATĂ CU EXPUNEREA LA SOARE

Vei avea nevoie de o cremă cu protecție solară de dimineață până seara, așa ca e bine să te aprovizionezi de acasă cu o cantitate suficientă. În general, cremele pentru plajă sunt potrivite atât pentru corp cât și pentru față, însă un produs special va oferi zonelor mai sensibile un plus de răsfăț. 

Pentru zilele însorite, alege un ruj cu FPS – protejarea buzelor este la fel de importantă ca protejarea întregului corp!

Și nu uita de păr! Pentru a evita aspectul uscat și tern al părului, pulverizează un spray pentru protecție împotriva aerului fierbinte.

 

ROOM SERVICE

Cât ești în vacanță, înlocuiește machiajul greoi cu cremele ușoare BB și CC – Vremea caldă presupune adaptarea rutinei de îngrijire. Dacă mai ai și un rimel waterproof și un ruj de buze într-o nuanță deschisă, ești gata de vacanță!

La duș, folosește un scrub bogat în vitamine care-ți exfoliază corpul și-ți netezește pielea. Apoi, poți evita petele inestetice de pe piele cu un strat generos de loțiune după plajă.

Aplică un strat de cremă de față cu un FPS ridicat pe timpul zilei, iar seara schimbă cu o cremă pentru noapte bogată în antioxidanți care îți va reface și revigora pielea pe timpul nopții.

Omega-3 contribuie la aspectul sănătos al pielii, așa că nu uita să iei cu tine în concediu doza zilnică. 

Text: Foto: Oriflame