DIY: trei idei cum să împachetezi cadouri de Anul Nou

Credeți că numai profesioniștii pot împacheta frumos cadouri? Nu deloc! Am pregătit trei idei - vizionați tutoriale video și oferiți cadouri cu gust!

PRIMA METODĂ
O idee elegantă, plină de rafinament și în stil de Crăciun — pentru toți cei care începe să decoreze bradul de Crăciun și să cânte «Last Christmas I gave you my heart» deja în noiembrie. Înfășurați un cadou cu hârtie artizanală, așa cum se arată în tutorialul video. Pentru a face ambalajul să pară curat și să nu se prăbușească, asigurați-l din interior cu bandă dublă. Scrieți și inserați felicitări sau dorințe, apoi decorați cadoul cu ramuri de brad, margele roșii și albe și fir puternic pentru ambalare.

 

A DOUA METODĂ
Creativ și minimalist: vor atrage atenția tuturor iubitorilor de soluții nestandardizate. Înfășurați o hârtie de împachetat cadou (recomandăm o versiune albă simplă). Fixați marginile cu bandă dublă. Luați un fir gros, strângeți o pereche de mici decorațiuni de Crăciun și împachetați un cadou. Nu există instrucțiuni clare: libertate de creație completă!

 

A TREIA METODĂ
Și această idee va atrage atenția celora ce iubesc dulcele! Luați hârtie artizanală, puneți un cadou pe el și împachetați-l astfel încât "buzunarul" să fie pe partea de sus. Utilizați bandă dublă. Puneți în buzunar turta dulce și ramura de molid și decorați cadoul cu un arc de panglică.

 

CUM SĂ DĂRUIEȘTI CADOURI ÎN STIL SUEDEZ?
Acum știi cum să împachetezi cu acuratețe cadouri. Rămâne doar să le găsim. Fără panică! Acest lucru se poate face foarte repede. Nu este nevoie să mergeți la cumpărături și să stați la coadă! Te va ajuta ghidul de cadouri! Treci testul, obține recomandări și comandă cadouri pentru întreaga familie și tuturor celor pe care îi iubești.

Text: Foto: Oriflame