3+1 idei cum să împachetezi cadourile de Crăciun

Crezi că doar profesioniștii pot împacheta frumos cadourile? Uite că nu! Am pregătit câteva idei – vizionează tutorialul video și ambalează cadourile cu gust!

PRIMA IDEE

O metodă elegantă, strălucitoare de sărbători – pentru cei care încep să fredoneze cântecul „Last Christmas I gave you my heart” deja în noiembrie. Ambalează cadoul cu hârtie kraft așa cum este arătate în tutorialul video. Pentru ca ambalajul să arate îngrijit și să nu se desfacă, fixează din interior cu bandă dublă. Scrie și lipește o felicitare sau dorință, apoi decorează cadoul cu ramuri de brad, mărgele roșii și albe și cu o funie puternică pentru cadouri.

 

A DOUA IDEE

Creativitate și minimalism: va atrage toți iubitorii de soluții non-standard. Ambalează cadoul în hârtie (recomandat alb simplu). Fixează marginile cu bandă dublă. Ia o funie groasă, înșiră pe ea câteva decorațiuni mici de brad și înfășoară cadoul. Nu există instrucțiuni precise: libertate în creativitate!

 

A TREIA IDEE

Și această metodă va atrage toți iubitori de dulce! Ia hârtie artizanală, amplasează pe ea cadoul și înfășoară-l astfel încât să obții un „buzunar” deasupra. Folosește bandă dublă. Poți pune în buzunar un biscuit dulce și o crenguță de molid, decorează cadoul cu o fundă sau panglică. 

 

...ȘI ÎNCĂ UNA

Orice cadou poate fi special cu pungile speciale. Fiecare are o mică surpriză care te așteptă: îndreaptă camera în aplicația Oriflame către codul de scanare lateral  pentru a vedea magia de Anul Nou

Text: Foto: Oriflame