Auto-bronzul: obținut corect

Excesul de soare duce la boli de piele – toată lumea știe asta. Dar bronzul este încă un accesoriu dorit. Ce să facem? Vă vom arăta cum să ieșiți din această situație dificilă, fără a părăsi baia.

PRODUSUL IDEAL
Din varietatea de produse pentru auto-bronz din ziua de azi fiecare poate alege ceva potrivit pentru sine – de la cremă hidratantă până la mousse. Versiunea noastră – spray. În primul rând, sprayul este ușor de utilizat și aplicat chiar și în zonele mai puțin accesibile. În al doilea rând, soluția se aplică uniform și intră ușor în piele. Dar indiferent ce ați ales pentru corp, pentru față vă recomandăm să folosiți o loțiune. 

EXFOLIEREA
Pentru a obține un bronz frumos fără pete mai întâi trebuie să facem procedura de exfoliere. Astfel veți scăpa de celulele moarte și zone ale pielii uscate, ca rezultat produsul se va aplica uniform, iar efectul va dura mai mult. 

  

PLANIFICAREA TIMPULUI
Dacă trebuie să vă epilezi picioarele făceți acest lucru înainte de aplicarea auto-bronzului, în caz contrara pielea va fi în dungi. 


HIDRATAREA
Pentru a nu vă transforma într-o portocală, înainte de aplicarea auto-bronzului pielea trebuie umezită. Luați un produs ușor hidratant și acordați o atenție deosebită zonelor mai uscate ale pielii: tălpile picioarelor, glezne, genunchi, mâini și încheieturi.

RĂBDARE
Majoritatea produselor de auto-bronzare au nevoie de șase până la opt ore pentru a fi absorbite în piele. În acest timp trebuie să eviți contactul cu apa, precum și să vă asigurați că pielea nu este transpirată (evitați antrenamentul fitness). Și, desigur, după aplicare așteptați până pielea se usucă – nu vă grăbiți să vă îmbrăcați, așteptați cinci, zece minute. Da, un bronz profesional necesită răbdare!

 

APLICAREA CORECTĂ
Întotdeauna, aplicați produsul de auto-bronz într-o încăpere uscată și răcoroasă. Dacă o faceți în baie, după duș, o să obțineți pete. Pentru ca degetele să nu devină portocalii spălați periodic mâinile în timpul aplicării. Iar când veți aplica produsul pe spate, mai întâi pulverizați în aer prin mișcări circulare și cu spatele înainte treceți prin norul rezultat – picăturile de auto-bronz se vor stabili uniform pe piele – astfel veți obține rezultatul dorit. 


GREȘELI SE ÎNTÂMPLĂ

Nimănui nui place bronzul în dungi, dar uneori se întâmplă. Dacă ați observat dungi mai închise pe piele, cabina de duș cu apă fierbinte poate rezolva situația. Dacă nu vă reușește încercați din nou a doua zi. 

Text: Foto: Oriflame