Cum să alegi parfumul de primăvară

La ce visezi în această primăvară? Noi te ajutăm să alegi parfumul pentru noul sezon. Vezi ghidul nostru.

QUINTESENȚA FEMINITĂȚII

În prezent există infinite modalități de a exprima feminitatea, cu tot mai multe idei despre modul în care o femeie modernă ar trebui să arate, să se îmbrace și să se comporte. Ceea ce se omite uneori este partea cea mai importantă - încrederea de a face acest lucru în propriul mod.

Sensibilitatea nesfârșită a fost captată de parfumierii Émilie Coppermann și Aliénor Massenet în parfumul Infinita - conceput în jurul florii Grandiflorum Jasmine. Un parfum floral-fructat-lemnos, cu note de vârf luminoase de citrice și de ardei roz picant, mandarine și Kumquat care conduc la nota puternică și ultra-feminină a inimii - Jasmine Grandiflorum. Aromele de final includ note seducătoare de chihlimbar, lemn de cașmir și vanilie pentru a oferi o bază sublimă. Rafinată și blândă aroma creează o aura delicată, feminine și memorabilă.

INSPIRATE DIN NATURĂ

Lasă florile să înflorească nu numai în grădini, ci, și în colecția ta de arome. Natura prinde viață după somnul de iarnă, iar tu ești gata să o admiri cu noua serie de arome Joyce. Aceste arome par a fi create pentru primele zile de primăvară. Reflectarea soarelui pe suprafața lacului, atins de o ușoară briză și nuferi delicați pe apă – aceasta este aroma proaspăta Joyce Turquoise, un coctail exotic, revigorant și vise la rătăciri în depărtări - aceasta este Joyce Rose cu note de ylang – ylang din Madagascar. Tu în ce culori îți vei decora viața?

UNITATE CU NATURA

Odată ce timpul se încălzește, vrei să evadezi din oraș și să te bucuri de natură. Picnic în locul micului dejun, citit în grădină, plimbări, o adiere ușoară și mirosul florilor încălzite de soare – acestea sunt lucrurile care te atrag. Aroma Sunkiss Garden cu note de pitaya, crin și mosc te va ajuta să te retragi în singurătate naturii și să simți apropierea verii călduroase.

REALIZAREA OBIECTIVELOR

Rochiile romantice și lejere vor mai aștepta – a venit cel mai activ timp pentru afaceri! Știi ce vrei și mergi cu îndrăzneală spre visurile tale. Sprijină-ți latura îndrăzneață cu apa de toaletă Dare To Shine. O compoziție floral-orientală ce are la bază note solare de floare Tiare, captată într-o sticlă inspirată de diamante. Străluceşte aşa cum numai tu poţi.

 

ȚĂRI NOI

Găsești cu ușurință bilete profitabile, îți faci rute către cele mai pitorești locuri și convertezi banii în moneda locală. Este timpul să mai treci câteva țări în lista ta de călătorii. Parfumul Born to Fly For Her va accentua latura aventuroasă a personalităţii tale pentru că combină armonios note din diferite colțuri ale lumii:  nectarul de agave mexicane, delicioasele pere japoneze nashi şi somptuoasa magnolie franţuzească, iar la final, piperul roz din Madagascar. 

LIBERTATE CREATIVĂ

Schimbarea anotimpurilor este pentru tine ca o colecție nouă în centrul tău preferat de artă contemporană. Linii, culori, forme – totul inspiră creativitate și energie. O adevărată renaștere a primăverii. Accentuează natura subtilă a artistului din tine cu parfumul Eclat Mon Parfum cu un acord exclusivist DeLaire din Paris. Nota florei albe de iris încadrată de heliotrope este la fel de unică ca talentul și viziunile tale.

CELE MAI BUNE PETRECERI

Ești prima în lista celor mai importante petreceri și știi să ieși în evidență pe ringul de dans. Alege aroma Luminescence:  un parfum vibrant ce debordează de note efervescente, suculente, ce aduc în orice încăpere o energie luminescentă, astfel vei fi în epicentru evenimentelor. Acum ești gata să dansezi toată noaptea! 

Text: Foto: Oriflame