Cum să alegi o aromă de primăvară?

La ce visezi în această primăvară? Ascultă-te și alege aroma pentru noul sezon cu ajutorul ghidului nostru.

COMUNIUNEA CU NATURA
Odată cu sosirea primăverii, îți dorești să evadezi din aglomerația orașului într-un loc liniștit. La micul dejun să fii la picnic, să citești în grădină, să faci plimbări lungi, să simți adierea vântului ușor, să te lași sedusă de aroma primelor flori încălzite de soare – iată adevărata plăcere pe care ți-o dorești. 
Parfumul Sunkiss Garden cu note de fructul dragonului, de lăcrămioară și mosc te îmbie să te lași pradă frumuseții și liniștii naturii.

REALIZAREA OBIECTIVELOR
Romantismul și rochiile vaporoase vor mai aștepta. Acum e momentul ideal pentru afaceri! Știi ce îți dorești și mergi cu mult curaj  către visurile tale. Menține spiritul ambițios cu apa de toaletă Dare to Shine. Componența floral-fructată cu note solare de floarea Tiare este captată într-o sticlă inspirată de diamante. 
E timpul tău să strălucești!

ȚĂRI NOI
Cu ușurință găsești bilete la prețuri avantajoase, planifici trasee către cele mai pitorești locuri și transformi prețurile în valuta locală. E timpul să mai bifezi câteva țări în agenda pentru călătorii. Aroma Born to Fly for Her te inspiră spre noi aventuri. Această apă de toaletă este un mix armonios de note din diferite locuri ale lumii.

LIBERTATEA CREATIVĂ
Pentru tine, schimbarea anotimpurilor este o nouă expoziție în salonul preferat de artă modernă. Linii, culori, forme – toate te inspiră spre creativitate și te molipsesc cu energie. O adevărată renaștere a primăverii! Evidențiază latura creativă cu apa de parfum Eclat Mon Parfum cu un acord exclusivist de către legendara casă de parfumuri DeLaire Boudoir din Paris. Notele florii albe de iris și aroma heliotropului este un  mix unic, la fel ca talentul tău și viziunea ta asupra lumii.

CELE MAI BUNE PETRECERI
Ești prima care ajunge pe listele celor mai principale evenimente din orașul tău și știi cum să te evidențiezi pe ringul de dans. Alege aroma Luminescence: un cocktail exploziv de energie debordantă, care te va transporta în centrul tuturor evenimentelor. Acum ești pregătită să dansezi toată noaptea!

Text: Foto: Oriflame