Cum să îți alegi parfumul floral potrivit

Există o nouă tendință în care parfumurile sunt concentrate pe o singură aromă florală. Dar cum știi care dintre acestea ți se potrivește? Citiți ghidul nostru pentru a afla!

LEVĂNȚICĂ
Notele florale nu sunt întotdeauna prerogativele parfumurilor femeilor. De multe ori acestea stau la baza parfumurilor pentru bărbați. Spre exemplu lavanda, ale cărei proprietăți medicinale ajută să facă față stresului și să te relxeze. Dacă căutați o aromă care să vă reamintească peisaje pitorești, încercați apa de toaletă Men’s Collection Cool Lavender.

TRANDAFIR

Trandafirul este una dintre cele mai versatile note de parfum. Aceasta poate fi luminoasă și ușoară sau întunecată și seducătoare în funcție de celelalte note cu care este asociată. Dar căldura dulce ca mierea pe care o răspândește trandafirul este cea care îl face remarcat  în câteva dintre parfumurile noastre preferate. Dacă trandafirul este nota dominantă, te poți  aștepta la un parfum care este înălțător și romantic. Te regăsești în aceste trăsături? Atunci încearcă una dintre variantele parfumului Volare sau Volare Forever.

LILIAC

Imaginează-ți ca te plimbi într-o grădină aflată în plină floare. Aceste note ușoare, pudrate, ultra-feminine sunt ceea ce vei găsi la un parfum pe bază de liliac. Women's Collection Innocent White Lilac este una dintre aromele favorite în sezonul de primăvară.

IASOMIE

Chiar și cele mai delicate arome de iasomie emană seducție. Uneori denumit „doamna nopții“ arbustul mereu verde înflorește doar noaptea, ceea ce îi sporește aura misterioasă. Dacă îți dorești un parfum în care nuanțele catifelate ale iasomiei sunt foarte pronunțate, încearcă Eclat Femme sau Women's collection Velvet Sensual Jasmine.

FLOARE DE PORTOCAL

În același timp florală si lemnoasă, eleganta floare de portocal are o calitate nemuritoare care transmite o senzație de lux. Surprinde esența acestei flori delicate cu Giordani Gold Essenza și Giordani Gold Original.

PATCHOULI

Parfumurile florale nu sunt întotdeauna ușoare. Patchouli, de exemplu, are o aromă telurică, îmbătătoare care poate părea grea pentru unele simțuri. Perfect pentru femeia sau bărbatul încrezător , vei găsi acest parfum floral cald și seducător la baza apei de parfum Giordani Gold White Original pentru femei sau  Voyager Spirit pentru bărbați.

Text: