Cum să pari odihnită după o noapte de petrecere

Sezonul sărbătorilor este plin de nopți pierdute. Dar dacă vrei să arăți fresh, in ciuda lipsei somnului, iată ce soluții ți-am pregătit!

PUNGILE DE SUB OCHI

Pungile de sub ochi sunt o reală problemă și ar trebui să fie primul lucru de care să scapi pentru a părea odihnită. Metodele clasice cu cubul de gheață sau aplicarea unei linguri reci pe zona afectată chiar funcționează. Însă dacă vrei un rezultat mai bun încearcă o cremă de ochi care să hidrateze și să hrănească pielea.

Recomandăm: Cremă de ochi antirid NovAge Ecollagen 

BUZE USCATE

Lipsa de somn duce la deshidratare și deci la buze uscate, crăpate. Exfoliază-ți buzele cu ajutorul unei periuțe de dinți sau o bucată de muselină, apoi hrănește-le cu ajutorul unui balsam de buze. Dacă intenționezi să aplici ruj, aplică mai întâi balsam de buze. Vei permite astfel ca buzele să absorabă produsul în piele și vei preveni descuamarea lor. 

Recomandăm: Balsam Protector Tender Care 

PIELE LIPSITĂ DE STRĂLUCIRE

Pielea obosită și palidă este un semn de somn insuficient. Dar este ușor de reparat! Începe printr-o rutină de îngrijire care să vizeze rstaurarea strălucirii pielii și împrospătarea acesteia. Apoi folosește un anticearcăn care să mascheze ridurile, fard de obraz in tonuri de roz și iluminator pe pomeți, arcadă și în colțul interior al ochiului. Vezi tutorialul video cu instrucții detaliate.

Recomandăm: rutina de îngrijire  NovAge True Perfection  

CEARCĂNE

Prezente de obicei în filmele de groază, cearcănele te vor face fectiv să pari lipsită de viață. Așa că ai grijă să combați culoarea vineție cu ajutorul unui corector galben sau orange. Un sfat în plus ar fi aplicarea corectorului într-un triunghi cu vârful în jos, pentru o senzație de lifting instant. 

Recomandăm: Trusă corectoare The ONE 

OCHI OBOSIȚI

Ochii obosiți și înroșiți nu sunt deloc atrăgători. Dar cu ajutorul machiajului poți camufla roșeața extrem de bine. Vei accentua albul ochilor dacă vei folosi un creion de ochi alb sau nude sau farduri de pleoape albe, albastre sau gri. Pentru ca ochii să pară mai mari și mai odihniți, folosește mascara și aparatul de curbare a genelor.

Recomandăm: Creion Kajal The ONEText: Foto: Martin Petersson, Getty Images