Cum să-ți găsești parfumul perfect pentru vară

Vara reprezintă cel mai bun moment pentru a-ți actualiza portofoliul de parfumuri. Însă a găsi parfumul care să te caracterizeze, implică și ceva muncă – și nimeni nu vrea să muncească vara! Noi te ajutăm să economisești timp, așa că am selectat câte un parfum potrivit pentru tine, în funcție de personalitatea ta; tot ce trebuie să faci este să aplici!

SPIRIT LIBER

Vremea caldă dezlănțuie spiritul boem. În vizunea ta, zilele de vară nu țin cont de niciun program. Vara aceasta, completează o rochie fluidă cu un parfum exotic care să inspire acel joie de vivre. Cufundă-te în note de vanilie, ambră și patchouli – parfumurile orientale sunt ideale. 

Recomandarea nostră:

30886 Apă de Parfum Possess

25040 Apă de Parfum Amber Elixir Night 

 

ÎN DRUM SPRE PLAJĂ

Zilele toride și briza oceanului impun o mireasmă lejeră și degajată. O apă de toaletă ce conține note florale și fructate va fi o încântare pentru vacanță.

Recomandarea nostră:

31296 Apă de Toaletă SOLAR 

 

EVIDENȚIAZĂ-TE ÎN ORAȘ

Deși orașul se golește în lunile de vară, tu preferi să rămâi în oraș. Alegerea parfumului tău face parte din prima impresia pe care o lași cuiva.  Optează pentru un cocktail amețitor de lemn de santal, mosc și ambră și vei obține o mireasmă de neuitat. 

Recomandarea noastră:

11367 Apă de Parfum Amber Elixir 

 

STILUL AVENTURIER

Ești genul care caută în permanență aventura. Vremea caldă te îmbie să petreci timp în aer liber și să explorezi natura și peisajele sale încântătoare. Aceste zile de plimbări necesită un parfum subtil, compus din note fructate și picante. Miresemele de citrice te vor energiza și vor fi ideale pentru a explora noi locații. 

Recomandarea noastră:

21566 Apă de Toaletă Volare Magnolia 

 

ROMANTISM ÎN SECOLUL XXI

Parfumul pentru această vară trebuie să reflecte starea ta: fresh, veselă și extraordinar de feminină. Caută o apă de toaletă care să conțină note de trandafir, orhidee, liliac sau iasomie. 


Recomandarea noastră:

23838 Apă de Toaletă Lovely Garden 

Text: Foto: Oriflame E-Marketing Team