Paleta ta personalizată de machiaj

Mat, satinat, neutru, luminos – cum să îți aduni paleta de umbre The One, care îți va sublinia frumusețea? Galina Ilyina, beauty-expertă Oriflame ne oferă trei opțiuni pentru orice culoare a ochilor și pentru toate ocaziile.

Paleta 1: nuanțe nude

Pentru mine o paletă universală reprezintă nuanțe neutre pe care le poți folosi indiferent de anotimp și tendințe. Dacă nu știi de unde să începi alege culori pastelate. Acestea sunt potrivite pentru orice culoare de ten și ocazie.  

Iată un exemplu de machiaj cu o astfel de paletă – linii retușate:

 1. Aplică pe toată pleoapa superioară o nuanță deschisă de fard - Honey Blush Shimmer.
 2. Cu nuanța Base Nude Matte evidențiază zona de sub sprânceană pentru a ridica vizual pleoapa superioară și o face ochii să pară mai mari. Aplică această culoare și în colțul interior al ochiului
 3. Cu o perie pufoasă aplică nuanța Roasted Coffee Matte în colțul exterior, cuta pleoapei superioare și marginea inferioară a genelor.
 4. Pe mărul pleoapei superioare aplică nuanța Smokey Plum Shimmer sau Pewter Grey. Acest truc va da un efect deosebit machiajului.
 5. Ia un pic de fard Carbon Black Matte pe o perie plată și subliniază marginea genelor cu o linie subțire după care retușează marginea: acest lucru va face genele să pară mai pufoase și mai groase.

ACCESEAZĂ LINK-UL PENTRU A VEDEA ȘI CUMPĂRA TOTUL PENTRU CREAREA LOOKULUI

Paleta 2: smoky eyes

Această paletă are o combinație de nuanțe naturale și atrăgătoare pentru un machiaj de seară. Cu ajutorul acestei palete vei putea realiza orice machiaj: machiaj clasic cu colțurile exterioare întunecate, smoky eyes sau un mono-machiaj care acum este în tendințe. Fardul de pleoape cu aplicare uscată & umedă The ONE poate fi stratificat ceea ce îți permite să obții saturația dorită.

Vezi poza și repetă clasicul smoky eyes:

 1. Cu o perie pufoasă aplică pe întreaga pleoapa în mișcare de la linia de creștere a genelor nuanța Denim Blue Matte.
 2. Retușează nuanța aprinsă cu una mai neutră, intermediară: poate fi Pewter Grey sau Roasted Coffee Matte. Ia puțin fard pe o perie și aplică în cute, amestecă granițele de albastru. Nu uita să ridici colțul exterior cu 2-3 milimetri.
 3. Pe zona de sub sprânceană și în colțul interior al ochiului aplică nuanța Pure White Shimmer.
 4. Adaugă Dim Burgundy Matte pe pleoapa inferioară până la mijlocul ochiului.

 5. Pentru expresivitate subliniază marginea genelor cu o nuanță de albastru sau maro.

ACCESEAZĂ LINK-UL PENTRU A VEDEA ȘI CUMPĂRA TOTUL PENTRU CREAREA LOOKULUI

Paleta 3: vară fierbinte

În această vară, în tendințe este mono machiajul – smoky translucid, luminoase dar în aceleași timp ușoare și naturale. Alege nuanța preferată și aplică pe toată pleoapa în mișcare cu o perie pufoasă, amestecă bine în cute și aspectul la modă este gata! Am adunat toate nuanțele potrivite într-o paletă: bej pentru evidențierea colțului interior, nuanțe calde și reci pentru baza machiajului și umbrire. 

Experimentează cu diferite nuanțe și încearcă să le combini. Iată o opțiune:

 1. Pe pleoapa superioară aplică nuanța Fizzy Orange Shimmer, amestecă marginile cu o perie pufoasă.
 2. Luminează colțul interior cu nuanța Base Nude Matte pentru un aspect proaspăt și odihnit.
 3. De-a lungul liniei genelor superioare trasează o linie cu Roasted Coffee Matte. Retușează marginea cu degetul astfel încât să nu existe linii grafice.
 4. Strălucirea perlată a nuanței Electric Rose Shimmer, va oferi ochilor volum, iar privirea va deveni mai îndrăzneață
 5. Linia inferioară a genelor evidențiaz-o cu  o nuanță strălucitoare. Alege nuanța în funcție de starea ta de spirit sau culoarea ochilor: Vintage Green Matte este potrivit pentru ochi căprui și verzi, Breezy Blue – albaștri și suri. 

ACCESEAZĂ LINK-UL PENTRU A VEDEA ȘI CUMPĂRA TOTUL PENTRU CREAREA LOOKULUI

Încercați să repetați machiajul din acest articol și să postați în Instagram cu hashtag # eurecomand. Vedeți și mai multe lecții utile în școala de frumusețe ORIFLAME!