Frumusețea în oraș: cum să protejezi pielea de ecologia proastă

Uscăciune, iritații, alergii, ton mat, îmbătrânire prematură – acestea sunt consecințele vieții în oraș. Mediul poate fi mai dăunător pielii decât pare. Dar, poate fi redus cu ajutorul unei îngrijiri adecvate – să vedem cum.

Nu numai planeta suferă de poluarea mediului, ci și corpul nostru, inclusiv pielea. Pentru cei mai mulți, acest lucru este inevitabil, deoarece în fiecare zi suntem expuși la diferiți factori negativi: praf, fum de tutun, gaze de eșapament, pesticide, emisii din industriile periculoase. Acestea, încetul cu încetul distrug bariera de protecție a pielii, ceea ce duce la deteriorarea treptată a stării acesteia. Pielea devine uscată, plictisitoare și sensibilă, tenul se deteriorează, apare hiperpigmentarea și semnele îmbătrânirii premature.

Soluția – produse potrivite care vor susține și consolida proprietățile naturale de protecție a pielii. Această listă conține ingrediente care vor face față problemei.

1. Produse de curățare cu efect de protecție împotriva mediului urban

Ce să cauți în compoziție? Componente pentru curățarea porilor, iluminare și refacere.

Viața în oraș duce la faptul că porii se înfundă, pielea devine plictisită și aspră. Curățarea este primul pas către o piele sănătoasă și menținerea funcțiilor sale de protecție. Spălarea feței seara va ajuta să îndepărtezi particulele de praf și murdărie, dimineața – exfolierea celulelor moarte care s-au acumulat peste noapte.  Spălarea feței pregătește, de asemenea, pielea pentru următorul pas care va hrăni, hidrata și proteja pielea.

  • Alege un produs de curățare profundă cu proprietăți exfoliante (de exemplu, Gelul de curăţare multifuncţional Optimals Urban Guard 3D). Utilizarea sa regulată accelerează reînnoirea celulelor, ceea ce restabilește strălucirea pielii și aspectul impecabil.
  • Acidul salicilic (BHA) este un ingredient ideal pentru locuitorii orașelor, deoarece dizolvă punctele negre și exfoliază celulele moarte.

2. Ser de protecție

Ce să cauți în compoziție? Substanțe hidratante, calmante și de reconstituire a barierei pielii

Pielea noastră este un scut împotriva soarelui și a poluanților. Dacă nu este îngrijită corespunzător, funcția sa de barieră începe să sufere. Aceasta se numește stres oxidativ, în timpul căruia sunt generați radicali liberi. Pentru a neutraliza daunele cauzate de acestea adaugă produse hidratante și de protecție în rutina de îngrijire. Serul concentrat Optimals Urban Guard 3D va umple celulele cu energie, va întări bariera hidrolipidică și, cel mai important, va menține pielea în această stare. Ce conține:

  • Vitamina C luminează și combate tonul inegal și matitatea. În plus, este un puternic antioxidant care neutralizează radicalii liberi.
  • Postbioticele redau echilibrul microflorei dacă ai pielea obosită și stresată.
  • Antioxidanții întăresc sistemul imunitar al pielii și ajută la rezistența stresului oxidativ (de exemplu vitamina E, polifenoli, flavonoizi).

3. Cremă ce protejează de efectele agresive de mediu

Ce să cauți în compoziție? Ingrediente pentru hidratare, nutriție, protecție.

Acum sunt foarte actuale produsele cu marca Anti-Poluare. Promit să protejeze pielea și să reziste efectelor zilnice ale factorilor de stres. Astfel de produse ar trebui să conțină componente pentru hidratare intensă, refacerea barierei pielii și întărirea imunității pielii. Ce anume să cauți:

Nu vor încurca componente care protejează împotriva particulelor de carbon și ajută la reținerea umezelii. Cel mai adesea este acidul hialuronic de diferite tipuri. Greutatea moleculară mare „blochează” umezeala în piele și întărește apărarea naturală. Greutatea moleculară medie creează o rezervă de umiditate în piele, în timp ce greutatea moleculară mică pătrunde adânc în piele. Greutatea moleculară mică pătrunde în straturile adânci și hidratează. Împreună acest lucru face ca ingredientul să fie ideal pentru utilizare în oraș.

  • În timpul somnului pielea se reface după stresul cu care s-a confruntat în timpul zilei. Atunci când alegi o cremă de noapte acordă atenție ingredientelor care hrănesc, redau echilibru și energizează pielea. Sunt necesare și ingrediente de calmare și hidratare, așa că din nou, antioxidanții, postbioticele și acidul hialuronic sunt pe primul loc. toate acestea se conțin în compoziția CREMEI DE NOAPTE OPTIMALS URBAN GUARD 3D.

Atâta timp cât îți ajuți pielea să facă față factorilor de mediu nefavorabili, Oriflame încearcă să-și minimizeze impactul asupra naturii. Urban Guard 3D este prima noastră linie de îngrijire cu un control sporit al poluării, la producerea căreia am folosit produse și ambalaje mai durabile.