Înapoi spre viitor: conferim densitatea și rezistența părului în doar 5 pași

Poți da vina pe factorul genetic, hormoni, timp sau orice alte motive, de faptul că părul tău este subțire și te poți mulțumi cu niște tunsori ciudate, dar mai bine profită de sfaturile noastre și soluționează acum problema.

1. ALEGEREA CORECTĂ
Metoda cea mai simplă și cea mai dovedită pentru a conferi volum părului șamponul și balsamul. Vă recomandăm să folosiți produse cu efect direcțional. Adică, produse de styling pentru a reda volum, densitate și textură. 

2. PROGRAMUL DE PROTECȚIE 
Pentru a vă asigura că părul subțire nu a devenit și mai subțire după uscarea lui, vă recomandăm să-l aranjați imediat după spălare. De ce? Părul cu o astfel de structură se usucă rapid (în mod natural) devenind subțire și pufos, așa că utilizați întotdeauna spuma sau gelul pentru aranjarea cu uscătorul de păr. 

3. ȘI “ÎMBLÂNZIREA CELOR ÎNCĂPĂȚINAȚI”
Vârfurile uscate și despicate de păr – arată pur și simplu dezgustător. Mergeți la frizer, împrospătați forma și achiziționați ulei sau ser pentru îngrijirea părului, pentru a îl proteja de acțiunile ulterioare. Este suficient să aplicați doar câteva picături de produs pe păr înainte de a-l aranja. 
Truc: încercați să conferiți puțin volum părului de la jumătatea lungimii și la rădăcini. Nu vorbim despre stilul anilor ‘80: doar puțin volum. Folosiți  peria pentru conferirea volumumui, dar nu exagerați. Pentru a fixa efectul, aplicați puțin lac.

4. E NEVOIE DE SUPLIMENTE?
Îngrijirea complexă — se numește “complexă” deoarece presupune, și includerea produselor în dieta dvs., de asemenea, aportul de vitamine, minerale și aminoacizi. Nu trebuie să mergem departe, iată eroul acestui material: comandă acum nutricomplexul pentru păr și unghii. Vă oferă nutrienții necesari care întăresc părul și reduc pierderea acestuia. Vă recomandăm să urmați un curs de 12 săptămâni pentru a obține rezultate vizibile. Ați rămas mulțumit? Puteți repeta cursul oricând, principalul lucru fiind să faceți o pauză de 3 săptămâni.

5. ȘAMPONUL USCAT / MENȚINE PROSPEȚIMEA
Desigur, adorăm șamponul uscat. Aceasta este o invenție extraordinară a omenirii: oriunde te-ai afla, orice ai face, întotdeauna poți conferi părului prospețime și puritate fără apă. Câteva reguli: aplică șamponul pe rădăcinile părului, masează puțin cu degetele, pentru a activiza procesul și a conferi textură.   

Text: Foto: Getty Images