4 modalități de a purta parfumul

Îți dorești un parfum subtil sau unul care să învăluie toată încăperea atunci când ești prezentă? Ambele efecte pot fi obținute cu același parfum. Tot ce trebuie să schimbi este modul în care îl porți. Iată patru modalități de a face acest lucru!

1. ÎNTINDE-L PE PIELE
Dacă îți dorești ca parfumul să fie mai transparent, atunci este recomandat să îl întinzi cu ajutorul degetelor pe piele, în loc să îl pulverizezi. Gâtul și încheieturile mâinilor reprezintă locurile ideale pentru acest tip de aplicare.

2.  PULVERIZEAZĂ-L PE PĂR SAU PE HAINE
Cu cât pielea este mai caldă, cu atât mai repde se evaporează parfumul. De aceea, dacă te încălzești ușor -  încearcă să aplici parfumul direct pe haine sau pe păr, în loc să îl pulverizezi direct pe piele. Atenție însă la materialele delicate pentru a evita petele. 

3. ADAUGĂ-L ÎN LOȚIUNEA DE CORP
Prelungește durata de viață a parfumului, amestecându-l cu o loțiune de corp neparfumată. Aplică o cantitate normală de cremă în palmă, adaugă câteva puf-uri de parfum, apoi aplică pe corp. Vei mirosi minunat toată ziua!

4.  FĂ O BAIE PARFUMATĂ
Ce poate fi mai plăcut decât să te scufunzi în parfumul preferat? Adaugă doar 2 picături de parfum sau 3-4 puf-uri de apă de toaletă în cada cu apă caldă. Va fi un adevărat răsfăț! 

Text: Foto: Getty Images