Fără sfârșit: scapăm de vârfurile despicate

Ați obosit de fragilitatea nesfârșită a părului și vârfuri despicate? Stop, e prea devreme să sunați la un coafor! Avem cinci modalități de îmbunătățire a situației în condiții casnice.

1. 1. PIEPTĂNAȚI-VĂ PĂRUL ÎNAINTE DE A-L SPĂLA
Dacă vă spălați părul dimineața sau seara, cel mai probabil nu arată cel mai bine. Părul vâlvoi după somn sau încâlcit în timpul zilei - și acest lucru nu este un reproș. Încercați să vă pieptănați părul înainte de a vă duce la duș. Acest obicei simplu vă va ajuta să preveniți fragilitatea și încâlcirea părului după ce îl uscați cu un prosop.

2. 2. FOLOSIȚI UN PRODUS INDELEBIL
Balsamul este necesar pentru a netezi părul și pentru a împiedica încâlcirea părului. Dar, când vine vorba de vârfuri despicate, părul tău va avea nevoie de ceva mai puternic. Încercați serul sau produsul fără clătire pentru restaurare îndelungată

Vă recomandăm: : ser-îngrijire pentru vârfuri despicate HairX Restore Therapy и Crema CC pentru păr .

3. 3. RENUNȚĂ LA COAFAREA LA CALD (CEL PUȚIN PENTRU O PERIOADĂ)
Foehnul, placa sau ondulatorul - uneltele pentru coafarea la cald vă pot deteriora părul. Folosiți-le nu atât de des, dar dacă totuși doriți să vă ondulați părul sau să obțineți un super-volum, aplicați întotdeauna un produs de protecție pe păr.

Cumpărați imediat: spray de protecție –pentru coafare la cald HairX Heat Protect.

4. 4. ÎNCERCAȚI ULEIUL DE PĂR
Produs perfect pentru restaurarea și îngrijirea părului deteriorat, uleiul pătrunde în firul de păr și îl hrănește din interior. Îți recomandăm uleiurile Eleo. Ele au o textură lejeră, conțin uleiuri naturale de argan și trandafir, extract de rădăcină de brusture și vitamina F și vor ajuta la hrănirea și refacerea părului de la rădăcini până la vârfuri, fără a îl îngreuna.

Îți trebuie: ulei restaurator или Ulei de protecție Eleo.

5. 5. APLICAȚI MASCA O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ
La fel ca pielea, părul are nevoie de hidratare și hrănire. Includeți o mască de păr în obiceiul dvs. de frumusețe și bucurați-vă de rezultate.

Vă recomandăm: mască reparatoare pentru păr uscat și deteriorat HairX Restore Therapy

Text: Foto: Getty Images