5 idei de cadouri, perfecte pentru 8 martie

Mama, sora sau fiica, prietena sau colega - aceste femei inspiră prin forță și frumusețee pe tot parcursul anului. Cum le poți arăta dragostea și recunoștința? ÎțioOferim câteva opțiuni de cadouri pentru cea mai importantă sărbătoare a primăverii.

SURORII MICI
În copilărie, erai geloasă atunci când părinții îi oferea mai multă atenție ei, acum însă sunteți cele mai bune prietene. Știe totul despre tine, ești întotdeauna gata să te susțină. Atitudinea ei pozitivă și experimentele de look sunt surprinzătoare, iar raftul cu cosmetice arată ca un tezaur de comori. Dăruiește-i colecția florală de produse pentru corp. Aromă de flori, design frumos și cutia de cadouri vor face cadoul să fie perfect.

COLEGEI DE SERVICIU
Ea reușește să-și închidă sarcinile la timp, să organizeze meetinguri productive și să plece de la muncă la timp. Cum reușește? Trimite-i o invitație la întâlnire și află! În plus, va fi mai ușor să oferiți un mic cadou care subliniază gustul excelent pe care-l ai. Alege: setul de accesorii «Delight», «Moderna» sau fular.

CELEI MAI BUNE PRIETENE
Vă cunoașteți de o veșnicie, însă continuă să te uimească. Călătorii până la capătul lumii, pași disperați în carieră, romane frumoase — fiecare provocare este demnă de Cartea Recordurilor Guiness. Probabil, puțin îi invidiezi caracterul aventurier. Pentru ai accentua natura nonconformistă oferă-i  noul ruj The ONE Colour Obsessions. 10 nuanțe impresionante, pigmenți bogați și finisaj neted - un astfel de cadou merită făcut.

CELE MAI BUNE MAME
Mama te-a învățat totul. Ți-a a fost aproape în momentele dificile și a devenit un exemplu de perseverență, vitalitate și putere. Parfumul mamei evocă nostalgia, imediat vă amintiți copilăria, mirosul tartelor din bucătărie, jucăria preferată și primele produse cosmetice pe care mama te-a învățat să le folosești. Apoi tu singură ți-ai ales parfumul. Oferă mamei tale aroma ei preferată. Sau alege unul din bestseller-urile noastre: Divine (orhidee și lemn de santal), Volare (bujor și albăstreauă), My Destiny (lotus și patchouli), Giordani Gold Original (floare de portocală și mandarină).

ȚIE
Primăvara — noi oportunități, o nouă tu. Accentuează-ți schimbările cu noile accesorii din colecția de primăvară Oriflame. Crede-ne, ai de unde alege. Cercei, brățări, genți, poșete, clutch-uri, eșarfe și șaluri, portofele și ochelari - sunt sigur că veți găsi bijuterii pentru fiecare stil și starea de spirit.

Text: