Vom selecta produse cosmetice conform nuanței pielii

Crearea unui machiaj perfect necesită nu numai posesia tehnicii, dar, de asemenea, o înțelegere corectă a produselor ce vor fi combinate cu nuanța sa a pielii.

Sfat: Ten deschis
Păr blond sau roșcat, pielea palidă, ce arde cu ușurință în soare, pistrui, ochi de culoare albastră sau verde.
Aveți posibilitatea să: utilizați un anticearcăn cu midtone albastru pentru a elimina cercurile întunecate de sub ochi. Farduri de culoare roz pal sau corai, ce crează efectul erupt al obrajilor. Rimel și dermatograf de tonuri închise, spre negru sau verde. Ruj cu midtone piersic.
Nu se recomandă: farduri cu bronz intense, ce doar vor intensifica efectul ca pielea Dvs să arate portocalie și nuanțe pale sau reci – din cauza lor fața Dvs va arăta neobișnuit de întunecată.

 


Sfat: Ten deschis spre moderat
Păr blond sau șaten, pielea devine mai ușor de culoare aurie sub influența razelor soarelui (dar, de asemenea, este foarte susceptibilă pentru a obține arsurile solare), sprâncene și gene întunecate. 
Aveți posibilitatea să: utilzați farduri de obraz în nuanțe calde, gen: caise pentru a adăuga o nuanță în obraji. Fardurile de people e bine să le alegeți în nuanțe aurii, verde smarald și nuanțe de violet, precum și în nuanțe de albastru. Acordați o atenție specială rujului roz, nude sau nuanțe de culoare roșu pal.
Nu se recomandă: nimic în tonuri argintii – pielea Dvs va arata cenușie.

must-have: Fard de pleoape Giordani Gold Quad

 

Sfat: ten asiatic
Păr negru sau maro inchis, pielea cu midtone galben, cu ochii în formă de migdale întunecate.
Aveți posibilitatea să: utilizați o paletă de farduri de obraz nude, pentru a accentua trasaturile faciale, dar a nu le evidenția prea tare. Pentru ochi – nuanța de culoarea șampaniei sub sprânceană și în colțul interior al ochiului, și orice în tonuri de ciocolată pentru a adăuga expresivitate (rimel pentru o culoare neagră intensă - un element necesar). Pe buze - nuanțe de fructe de padure bogate.
Nu se recomandă: make-up în culori denegru. Ochii Dvs. vor dispărea pur și simplu.

 

must-have: Rimel The ONE Eyes Wide Open

Sfat: ten măsliniu

 

Păr negru sau maro închis, piele verde, cu un midtone care arată în mod natural tăbăcit și aproape niciodată nu suferă de arsură solară, ochi căprui.
Aveți posibilitatea să: utilzați un blush cu midtone mov și roz pentru a echilibra surdina pielii verzui. Violet, albastru cobalt, cupru sau nuanțe de aur care accentueaza ochii căprui. Cireș, roz și maro, fructe de pădure sau culorile vinului pentru buze.
Nu se recomandă: blush-uri bronz în nuanțe de portocaliu, din cauza lor fața Dvs. poate semăna cu o mască de clovn.


Must-have: Ruj 5-în-1 The ONE Colour Stylist

Sfat: ten închis spre moderat 

Păr negru, pielea inchisă la culoare cu un midtone cald, ochi negri.

Aveți posibilitatea să: utilizați un roz nude, nuanțe de maro pal și corai ce vor da obrajilor și buzelor strălucire, dar pentru cazuri speciale, pentru a alege un ruj într-o nuanță de prune închis și culoarea vinului. Pentru a scoate in evidență ochii, nuanțe de albastru verzui, auriu roz și șofran.

Nu se recomandă: nimic în tonuri de neon.

Must-have: Fard cremă pentru pleoape The ONE Colour Impact

Sfat: ten abanos

Păr negru, strălucitor, pielea de culoare închisă profundă, pe care niciodată nu sunt vizibile arsurile solare, ochi foarte negri.

Aveți posibilitatea să: utilizați nuanțe de afine, portocale și fuchsia ce vă vor conferi o strălucire a pielii, puteți folosi gama de ciocolată ruj a rujurilor de buze, sau să încercați nuanțe de roz roșu, violet sau lucioase. Aurul și bronzul sunt ideale pentru a scoate in evidență ochii, și incredibil de bine vă pun în evidență farduri de pleoape în culori marine.
Nu se recomandă: farduri de pleoape albe. Pielea ta va fi cenușie.


 

Must-have: Ruj Giordani Gold Jewel

Text: Foto: Getty Images