4 pași către un ten curat fără erupții

Pielea problematică nu va deveni perfectă peste noapte, dar poți grăbi recuperarea și preveni erupțiile noi. Vezi ghidul nostru și acționează!

CURĂȚAREA PROFUNDĂ

Dacă pielea este predispusă la îngrășare, chiar și dacă este curățată regulat, sebumul se poate acumula în pori, înfundând-ui și provocând iritații. O dată pe săptămână ia măsuri mai drastice: o mască PENTRU FAȚĂ PURE SKIN pe bază de argilă care curăță profund și scoate murdăria din pori, echilibrează pielea și promite să reducă punctele negre în patru săptămâni.

MOALE ȘI NETED

Îți dorești să învingi erupțiile, caută acid salicilic în componența produselor acesta are proprietăți anti microbiene, elimină celulele moarte și curăță profund porii. De exemplu, încearcă Gelul exfoliant de curăţare 2 în 1 pentru faţă Pure Skin – este potrivit pentru utilizare zilnică.

MATIFIERE

În locul unui pachet nou de șervețele matifiante încearcă Loţiune de zi echilibrantă pentru tenul gras Optimals Hydra Matte: hidratează, reduce şi previne luciul inestetic şi minimizează aspectul porilor. Vei vedea, nu va mai trebui să apelezi la pudră în timpul zilei.

TON UNIFORM

Îngrijarea zilnică corectă ajută la evitarea erupțiilor noi – dar ce faci cu urmele vechi? Nu te grăbi la salon și începe cu Tratamentul avansat de peeling cu efect de reînnoire a pielii NovAge: reînnoieşte şi îmbunătăţeşte aspectul pielii în doar 4 săptămâni, asigură o micro-exfoliere eficace a stratului de celule moarte şi facilitează reînnoirea celulară. Doar 10 minute pe săptămână și pielea ta va redeveni radiant. Dovedit clinic!

Text: Foto: Oriflame