Iarna se apropie! Și noi suntem pregătiți pentru ea !

În timpul iernii, totul este diferit: îngrijirea pielii, îngrijirea părului, precum și modul de abordare a machiajului este mai diferit decât ceea ce ești obișnuit să vezi în lunile mai calde. Vă vom arăta cum să vă pregătiți pentru vreme rece.

 

ÎNGRIJIREA CORPULUI

Teama de: piele uscată pe mâini și picioare

Cum să te pregătești: cu cât mai devreme vei căpăta obiceiul de a hidrata pielea zi de zi pe mâini și picioare, cu atât mai bine. De exemplu, poți aplica  loțiunea în fiecare noapte înainte de a merge la culcare - dacă o faci la o oră anumită, va fi mai ușor să te obișnuiești.

Atunci când  vremea devine foarte rece, înlocuiește loțiune de corp cu crema hidratantă. De asemenea, poți purta șosete din bumbac și mănuși după ce aplici crema – acestea îi vot permite cremei să patrundă mai adânc în piele și va avea au un efect mai vizibil. În timpul iernii, îți recomandăm să aplici crema de fiecare dată după ce te speli pe mâini, și o dată pe săptămână, să utilizezi un exfoliant pentru picioare, astfel încât pielea să rămână moale pe ele.

FAȚA

Teama de: pielea uscată și buze crăpate

Cum să te pregătești: razele soarelui, transpirația, apă sărată sau clorată - toate acestea afectează starea pielii nu în cel mai bun mod, iar după vară, fața ta are nevoie de îngrijire specială. Pentru ca pielea în timpul iernii să nu fie foarte uscată, ajut-o să devină receptivă la crema hidratantă. Pentru a face acest lucru, chiar acum puteți începe să utilizați un exfoliant o dată pe săptămână, iar apoi să aplicați imediat o cremă hidratantă, ce va pătrunde adânc în piele. Vă recomandăm capsulele NovAge pentru față – ce conțin șase tipuri de uleiuri naturale, care fac pielea netedă și radiantă. De asemenea, ai nevoie cu siguranță de o cremă hidratantă de zi.
.
O atenție specială este necesară în timpul iernii și buzelor tale. De îndată ce simți că ele sunt uscate - trebuie doar să aplici un balsam de buze hidratant. Deoarece pielea de pe buze nu are o protecție naturală împotriva uscării, nu uita să ai grijă de ea.

 

Părul
Fii precaot la: încărcare cu electricitate statică și coafuri stricate

Cum să te pregătești: iarna - un coșmar pentru păr. Ai pus căciula și părul își pierde volumul, sau nu pui căciula, și părul tau se transformă intr-o expozitie de la orele de fizică văzute la școală. Nici una, nici alta nu arată atractiv.

Dacă purtați o căciulă, trebuie să ai grijă de volum. Aplică un mousse pentru volum înainte de a începe uscarea părului după duș. De asemenea poate fi aplicat la rădăcini un spray pentru volum.

Atunci când căciula - nu este opțiunea ta, vei fi nevoită să lupți cu electricitatea statică. Ca să-ți reușească acest lucru, utilizează după duș un condiționer după duș și nu usucă părul până la sfârșit, lasă-l întotdeauna un pic umed. De asemenea, ajută înlocuirea pieptenului cu unul de metal.

MACHIAJUL

Teama de: un machiaj șters sau întins pe piele

Cum te pregătești:  în măsura în care, afară devine din ce în ce în ce mai rece, vom începe să pune pe noi mai multe straturi de haine, paltoane calde, eșarfe și mănuși, acestea sunt proiectate pentru a ne proteja de frig, iar din cauza lor este mai dificil de a păstra machiajul intact. Ce poți face?

Mai întâi de toate, ai nevoie de o pulbere transparentă. Aceasta va contribui la consolidarea si prevenirea întinderii make-up-uilui pe față. De asemenea, are sens de a înlocui rimelul obișnuit cu unul  rezistent la apă - ca vântul rece și ninsorile să nu lase pe față dungi negre și jenante.


PĂRUL

Teama de: coafuri stricate de efecte electro-statice

Cum te pregătești: iarna constituie un coșmar pentru păr. Ai pus pe cap o pălărie și părul se transformă într-o clătită, sau dacă nu-ți pui pălărie sau caciulă, părul tău se transformă într-o expoziție din sala de educație fizică de la școală. Nici una, nici alta ca opțiune nu este atractivă.

Dacă porți o pălărie sau căciulă, trebuie să te preocupi sau să ai mare grijă de volumul părului tău. Aplică pentru volum un mousse înainte de a începe uscarea părului după duș. De asemenea poate fi aplicat fixativ la rădăcinile părului.

Atunci când nu porți nici-un accesoriu vestimentar pentru acoperirea capului - opțiunea ta, rămâne să câștigi electricitatea statică. Pentru a face acest lucru, utilizează după duș și un balsam ce nu usucă părul până la sfârșitul anului, și lasă părul întotdeauna un pic umed. De asemenea, te ajută înlocuirea pieptenului cu unul de metal.

 

 

Text: Foto: Getty Images, Kristine Wreyford