Produsele esențiale pentru un program de lucru de la 9 la 5

Uneori, doar drumul pană la birou ne poate strica machiajul sau coafura, astfel încât să nu mai arătăm la fel de profesional așa cum ne doream când am plecat de acasă. Vrei să te simți, să arăți și să faci totul cât mai bine la birou, așa că noi am creat o listă de produse care să nu-ți lipsească din sertarul de la birou, pentru a arăta perfect până te întorci acasă.

09.00 
O pulverizare de șampon uscat va înlătura aspectul gras al părului, cauzat de mediul cald sau umed. Ori în cazul în care părul tău are tendința de a se electriza, ține un ser pentru păr în sertarul de la birou și aplică-l peste firele rebele de îndată ce ajungi la birou – un truc simplu pentru un păr neascultător. 


10.00 
Îți petreci ziua tastând la calculator, strângând mâinile partenerilor și răspunzând la telefon. Menține-ți mâinile curate cu un gel anti-bacterian și o cremă hidratantă de mâini; acestea sunt produse esențiale de pe biroul tău. 


11.00 
Aerul condiționat și căldura din birou au un impact negativ asupra pielii, o usucă și poate cauza pete, coșuri și un aspect tern al pielii. Pulverizarea unui spray de față va hidrata și revigora pielea, diminuând aspectul porilor. Este antidotul perfect pentru a-ți împrospăta look-ul înainte de o întâlnire. 

"...în loc să iei cu tine toată trusa de machiaj pentru a-ți împrospăta machiajul, aplică rujul  tău preferat pe buze și pulverizează un strop de parfum"

12.00
Aerul din birou nu-ți usucă doar fața, ci și buzele. Un balsam de calitate pentru buze, ce conține unt de shea, miere și ceară de albine va preveni crăparea buzelor. Păstrează-l pe birou și hidratează-ți buzele pe parcursul zilei. 


13.00
Să mesteci gumă după prânz nu este întotdeauna o soluție bună – poate arăta lipsit de preofesionalism în timpul unei întâlniri importante sau a unei prezentări. Asigură-te că ai în sertarul de la birou periuță și pastă de dinți, de dimensiunea celor pentru călătorii, pentru a te împrospăta înainte de a intra în sala de conferință. 


14.00

Și cum curățarea feței la birou nu este o opțiune, combate aspectul lucios al feței cu șervețele ce absorb uleiurile de pe față atunci când tenul tău capăta un luciu nedorit – sunt ușor de folosit și nu-ți compromit machiajul pe care îl porți. Dacă ți se pare că machiajul începe să se curețe de pe față pe parcursul zilei, ține pe birou un corector pe care să-l aplici pe zonele cu probleme. 


15.00
Până la cea de-a doua cafea, probabil că deja ochii tăi au căpătat un aspect obosit, după atâtea ore în care ai privit în monitor. Înainte de a-ți turna cea de-a doua cafea, reaplică în colțul intern al ochilor un fard cremos iluminator care îți va conferi instant un aspect fresh. Poate nici nu mai e nevoie de cafea!


16.00
Nimeni nu dorește să-și refacă în totalitate machiajul pe parcursul zilei, dar dacă ai nevoie de o împrospătare instantă a look-ului, alege să-ți întorci genele cu un aparat pentru curbarea genelor și aplică un fard iluminator pe pomeți, pentru un retuș rapid. 


17.00 
După muncă ai programată o întâlnire cu prietenii și în loc să iei cu tine toată trusa de machiaj pentru a-ți împrospăta machiajul, aplică rujul tău preferat pe buze și pulverizează un strop de parfum. Acum ești gata să ieși din clădire, simțindu-te și arătând minunat!

 

Text: Foto: Getty images