Sănătate și frumusețe în Anul Nou: cele cinci principii

Toți cunoaștem principiile de păstrarea tinereței și frumuseții. Să bem multă apă, să folosim creme hidratante ș.a. Dar mai sunt și alte sfaturi, mai puțin cunoscute, dar care sunt la fel de importante.

1. ÎNGRIJIRE ÎN COMPLEX

Dacă încă nu urmați îngrijirea în complex, Vacanța de iarnă – e momentul potrivit să o începeți! Etapele de îngrijire sunt simple de urmat, eficacitatea a fost demonstrată de studiile clinice, și la Oriflame e o gamă largă de produse pentru orice vârstă. Îngrijirea în complex necesită doar 2 minute pe zi. Etapele: curățare, îngrijirea pielii în jurul ochilor, activare (folosind ser) și îngrijirea de bază (folosind crema de zi sau de noapte). Începeți chiar de astăzi, și veți vedea în curând rezultate fabuloase. 

Recomandăm:  NovAge Ecollagen 

2. PROTECȚIE DE POLUARE 

Să Vă protejați pielea de efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete e necesar pe tot parcursul anului. Dar radiația solară – nu este singurul dușman al tinereții și frumuseții tale. Alt factor ce poate duce la o îmbătrânire preventivă, la apariția ridurilor, apariția pigmentării, e poluarea mediului înconjurător.

Recomandăm: Cremă protectoare pentru față NovAge Day Shield SPF30 

3. FRUMUSEȚE DIN INTERIOR

În noul an, conceptul ”frumusețea din interior” va lua o noua amploare! Produsele de îngrijire, desigur, sunt foarte folositoare. Dar nu trebuie să uităm și de menținerea sănătății din interior, cu minerale și vitamine. Acestea cresc elasticitatea, ajută la menținerea nivelului necesar de hidratare, reduc riscul de deteriorare prin radiații ultraviolete și previn apariția ridurilor.

Recomandăm: Complexul Suedez de frumusețe Plus

4. SOMNUL DE FRUMUSEȚE

Pentru o piele sănătoasă e necesar să dormim cel puțin 8 ore pe zi. În acest timp organismul trebuie să reușească să curățe și să reânnoiască celulele. Puteți să folosiți produse speciale, cum ar fi creme de noapte, pentru a ajuta organismul. 

5. REGULARITATE

Cel mai important e ca toate procedurile de îngrijire să se facă regulat. Cu cât mai multă grijă veți avea de pielea D-stră, cu atât mai curând se va vedea efectul. Nu economisiși pe calitate, și în viitor veți mulțumi pentru grija care ați acordat-o. 

 Text: Foto: Anna Mårtensson & Getty Images