Cele mai importante 5 tendinte in machiajul ochilor

Aceste cinci tehnici ale machiajului ochilor ne plac prin faptul ca fiecare dintre ele poate fi in masura sa inlocuiasca intregul make-up. Sunt recomandate pentru aplicare in cazurile in care este necesar sa faci senzatie.

1. SABIE CU DOUA TAISURI
Sageata dubla - este o montare moderna a unei  piese clasice. Povestea este cunoscuta, dramatism din abundenta. Este nevoie doar de a adauga un pic de culoare – in cazul nostru, recomandam o nuanta de culoarea cerului albastru care este cea mai relevanta in acest sezon. 

Veti avea nevoie de: Fard lichid pentru pleoape The ONE Liquid Metal
Pentru inspiratie: Pas cu Pas "Sageti duble" 

2. IN CERCUL LUMINILOR
Acest make-up este atât de elegant si sofisticat, incat ai fi putut cu usurinta sa nu il observi prin fotografii si demonstratii de moda. Ideea este simpla: mijlocul pleoapei superioare este mai luminoasa si mai deschisa ca nuanta, in rezultat ochii apar mai mari. Nu e surprinzator, ca acest machiaj a devenit atat de iubit de celebritati de la Hollywood. Aveti nevoie de farduri de pleoape in nuante metalice, Kayal si rimel cu efect de alungire.

Veti avea nevoie de: Fard cremă pentru pleoape The ONE Colour Impact
Pentru inspiratie: Pas cu pas "Smoky neobisnuit" 

3. EXPOZITIE DE GRAFICA
Liniile precise si formele geometrice, texturile neobisnuite si culorile neon - daca ati tras cel putin cu coada ochiului la prezentarile de moda ale sezonului, stii despre ce vorbim. Daca iti doresti sa fii in trend in acest sezon – ia-ti un eye-liner si antreneaza-ti maiestria! рука!

Must have: Tuş-stilou pentru pleoape The ONE 
Pentru inspiratie: Pas cu pas: Machiaj grafic al ochilor 

4. ART ARROW
Exista mai multe exercitii care ajuta la stapanirea tehnicii acestui make-up clasic. De exemplu, unul dintre redactorii nostril de frumusete utilizeaza o banda adeziva: in timpul aplicarii arata un pic ciudat, dar rezultatul este aproape de perfectiune.

Veti aprecia: Tuş lichid pentru pleoape Giordani Gold
Pentru inspiratie: Pas cu Pas: Machiajul Smoky Cat-Eye

5. PERDEA DE FUM
Acest make-up – este ca o mica rochie neagra. Pur si simplu trebuie sa fie in masura sa il efectuezi, punct. Pentru rezultate perfecte aveti nevoie de mai multe nuante de umbre: mai intunecate la mijlocul pleoapei si mai deschise - pentru colturile ochilor. Despre rimel, nici nu vom pomeni, e clar ca fara el nicidecum nu e posibil.

Verifica disponibilitatea: Fard de pleoape Giordani Gold Quad 
Pentru inspiratie: Pas cu pas "Smoky Eyes"
Text: Foto: Craig Teunissen, Victoria Stillwell, Markus Askelöf