Sprâncene fără reproș! Cinci erori în make-up-ul sprancenelor pe care nu trebuie să le mai faci

Sprâncene frumoase - una dintre cele mai importante elemente ale imaginii tale, dar pentru a atinge perfecțiunea lor nu este atât de ușor. Pentru a vă ajuta în acest sens, am adunat cele cinci cele mai frecvente greșeli în machiajul sprancenelor. Nu le mai faceți!

1. NU UITAȚI DE PROCEDURA DE PREGATIRE INAINTE DE
Sprâncenele groase în stil Cara Delevingne au apărut iarăși pentru o lungă perioadă de timp la modă și nu vor ieși din ea. Dar "groase" nu înseamnă "stufoase" sau "în creștere la întâmplare!" Nu uita să le piepteni în sus și colțul exterior ca sprâncenele tale să capete forma corectă. Firele de păr proeminente obraznice ar trebui să fie îndepărtate cu ajutorul unei pensete pentru sprâncene

2. NU TE LASA DUSA DE VAL CU NUANȚE PREA INCHISE
Ne plac sprâncenele expresive. Dar, pentru a obține efectul potrivit nu este suficient să aplici un negru intens! Acționează treptat, până ce ajungi la nuanța ta naturală. Dacă întâmpini dificultăți cu selectarea nuanței corecte, utilizează un set pentru îngrijirea sprâncenelor– poți amesteca întotdeauna culorile pentru a obține nuanța dorită.  


3. NU UITA SA UMPLI GOLURILE
O altă greșeală comună – e să evidențiezi partea centrală a sprâncenei cu o linie puternică, uitând că firele de păr sunt în creștere nu numai în mijloc. Nu uita: sarcina ta – este de a face sprâncenele să se privească impresionant, dar în același timp, natural - desigur. Nuanțează sprâncenele atent și treptat, în direcția de creștere a părului. Acest lucru va crea un efect natural.

4. TREBUIE SA ȘTII CAND SA TE OPREȘTI
Acest lucru este cel mai dificil. A corecta această eroare este aproape imposibil, dar prin stapânirea tehnicii corecte, nu vei comite această greșeală nedorită. Pentru a determina unde trebuie să se termine sprânceana ta, ia un creion, fixează-l la vârful marginii nărilor și poziționează-l astfel încât să se creeze o linie atașându-l la colțul exterior al ochiului. Sprânceana ta ar trebui să se termine cu acest creion, la o distanță nu mai mică și nu mai mare. Citiți ghidul nostru pentru a crea sprâncene perfecte, și nu scoateți mai multe fire decât cele necesare! 


5. PASTRAȚI-LE NATURALE
Dacă ar fi să formulăm cea mai importantă regulă de machiaj a sprâncenelor, am spune, că sprâncenele trebuie să arate cât mai natural posibil! Nu te lăsa influențată de experimentele de creație văzute pe podiumuri, create de artiștii de machiaj. Toate aceste sprâncene incredibil de mari, cu forme pătrate și aspecte impresionante, sunt într-adevăr extraordinare dar în același timp, prea artificial. Nu ne vom lăsa induși în eroare de către aceste trenduri, pentru că cel mai important lucru este – de a sublinia frumusețea naturală a sprâncenelor.

 Jeanette Olson

 

 


Text: Foto: Kristine Wreyford, Victoria Stillwell