5 trucuri anti-îmbătrânire

Dacă te preocupă problema ridurilor, află că machiajul îți poate fi un aliat de nădejde – dar și cel mai mare dușman. Iată cum să stăpânești tehnicile de machiaj, să știi să folosești texturile și culorile, astfel încât să obții un look fresh și tineresc.

BAZĂ LEJERĂ DE MACHIAJ

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea este predispusă la depigmentare și aspect tern, așa că optează pentru un fond de ten care să ofere luminozitate pielii și acoperire. Evită fondurile de ten cu o consistență densă care se poate strânge în liniile fine,  accentuându-le. Aplică un fond de ten lejer sau o cremă CC (precum Giordani Gold CC Cream) și întinde cu grijă pe față și gât. Apoi, folosește un corector pentru a estompa zonele predispuse la linii fine, precum în jurul nasului și sub ochi. FARDUL DE OBRAZ CARE ÎNTINEREȘTE

Fardul de obraz poate sa te întinerească instant, dacă știi cum să-l aplici. Masează ușor cu un blush cremă pe zona cea mai proeminentă a pomeților, pentru a crea aspectul de chip sculptat. Un blush strălucitor va lumina întreaga față și-ți va atenua aspectul liniilor fine.  

Recomandarea noastră:
21632 Perle Bronzante Giordani Gold 
24350 Very Me Cherry My Cheeks 

 


OCHI DEFINIȚI

Pleoapele tind să se lase odată cu vârsta, dar un contur inteligent poate să mascheze lipsa de definire. Alege o culoare nu foarte intensă, mată, și aplic-o în pliul pleoapelor pentru a adăuga profunzime. Însă evită produsele strălucitoare și pale care se pot strânge în liniile fine.

Curbarea genelor cu ajutorul unui ondulator va avea un efect de ridicare a pleoapelor, iar un rimel cu volum va îndesi genele care se subțiază odată cu vârsta. 
SPRÂNCENE MAI DESE

Sprâncenele definesc chipul, asta e clar! Dacă forma lor este subțire, folosește un kit pentru sprâncene, pentru a umple golurile și apoi fixează-le cu un gel. Alege un creion într-o culoarea naturală – precum blond sau maro – și desenează, din mai multe mișcări scurte și liniare, pentru a da senzația de sprâncene mai dese.BUZE PLINE

Odată cu vârsta, buzele devin și ele mai subțiri. Evită creionul de buze și texturile mate de ruj, pentru că vor înăspri și mai mult forma lor. Aplică, în schimb, o picătură de luciu de buze pe centrul buzei de jos pentru a da efect de buze pline.

Tonurile de corai și rujurile roșii se potrivesc tuturor nuanțelor de piele, indiferent de vârstă, dar stai departe de rozurile pale și de culorile închise vineții, care adaugă câțiva ani lookului tău.

Recomandarea noastră:
31811 Giordani Gold Youth Full Gloss

Text: Foto: Shutterstock