Ghidul unghiilor sănătoase în sezonul rece

La prima vedere, nu poate părea evident, dar frigul afectează negativ starea unghiilor. Cum să le protejăm? Noi Vă vom învăța.

NU UITAȚI DE HIDRATARE 

Noi mereu vă amintim de hidratare. Dar cunoașteți că este necesară hidratarea nu doar a pielii, dar și unghiile? De aceea, nu uitați să folosiți crema și pe cuticule. În zilele etrem de friguroase, puteți folosi pe unghii balsamul de buze. Chiar funcționeaza! 

Noi alegem: Crema hidratantă de mâini Milk & Honey

MASAJ PENTRU CUTICULE

Cum am mai spus, masajul zilnic pentru cuticule este necesar pentru unghii sănătoase. Dacă ai ajuns la concluzia că o cremă nu este suficientă pentru hidratarea unghiilor, mai există soluţii. Începe prin aplicarea unui exfoliant pentru cuticule pentru a înlătura pielea uscată şi apoi foloseşte o cremă hidratantă pentru un rezultat remarcabil.

Alegerea noastră: Cremă pentru cuticule The ONE șExfoliant pentru cuticule The ONE

PILEŞTE UNGHIILE CORESPUNZĂTOR

Dacă, atunci cînd dați cu pila pe unghii, faceți mișcări înainte – înapoi, atunci încetați să o faceți chiar acum. Riscați să rupeți unghia, sau și mai rău să se exfolianze. Pila trebuie mișcată doar într-o singură direcție. Altă greșeală des întîlnită – tăierea cuticulei, dar nu împingerea ei spre bază.  Atunci cînd o tăieți, riscați să introduceți infecție. În cele din urmă, trebuie de înlocuit pila de metal pe ceva mai blînd. Unghiile Vă vor fi recunoscătoare! 

Atrageți atenție: Pila de unghii The ONE

IA O PAUZĂ

Noi toti preferăm o manichiură frumoasă, dar folosirea în continuu a ojei poate avea un efect negativ asupra unghiilor noastre. Unghiile au mai mare proprietatea de absorbție decît pielea. Acest lucru duce la uscarea și decolorarea unghiilor - în cele din urma ele vor arăta urît. Sfatul nostru este să dați repaus unghiilor D-stră, și să le ajutați să se regenereze cu ajutorul măștilor pentru unghii sau cremelor hidratante pentru îngrijire. 

Alegerea noastră: Ulei pentru unghii The ONE 

POARTĂ MĂNUŞI AFARĂ DAR ŞI LA INTERIOR

Iarna, mănușile sunt extrem de importante. Pe lîngă protecția împotriva frigului, ele protejează mîinele și unghiile de pierderea umidității. Dar cunoașteți că mănușile trebuie purtate nu doar cînd ieșiți afară, dar și în casă? Mănușile din bumbac, îmbrăcate imediat după folosirea cremei de hidratare, vor ajuta la absorbția cremei. De asemenea se pot fi îmbrăcate pe noaptea, efectul va fi cu mult mai vizibil a doua zi.  

Încercați: Mănuși hidratante


IA SUPLIMENTE

Pentru ca unghiile D-stră să fie tari și sănătoase, nu e deajuns să Vă folosiți de pillă și cremă. Este nevoie să Vă alimentați corect, sau să luat suplimenți alimentari, care vor îmbunătăți starea și exteriorul unghiilor. Alegând vitaminele, trebuie să verificați dacă au în componență fier, esențial pentru sănătatea unghiilor, și L-cisteină, pentru întărirea unghiilor. 

Atrageți atențieComplexul hrănitor pentru păr și unghii

Text: Foto: Oriflame Brand Images