Îngrijirea de iarnă a picioarelor

Poate că nu v-ați gândit niciodată la asta, dar schimbările de temperatură și înghețurile nu trec fără urmă pentru unghiile dvs. Ce trebuie să faceți pentru a menține unghiile puternice și sănătoase în această perioadă dificilă? Avem răspunsurile la această întrebare.

Respect pentru hidratare

Da, știm că acest lucru poate părea evident. Dar acest lucru nu face ca hidratarea să fie mai puțin importantă. Aminteste-ti: unghiile tale au nevoie la fel de multa hidratare ca si pielea mainilor tale. Deci, nu uitați să aplicați crema pe cuticule și placa de unghii de fiecare dată când vă hidratați mâinile. Apropo, iată preferatul nostru pentru iarnă: CREMĂ DE MÂINI MILK&HONEY

Life Hack: în special în zilele reci, puteți aplica un balsam multifuncțional TENDER CARE  - conține 99,9% din ingredientele naturale și funcționează ca un scut de protecție.

Masajul cuticulelor

Masajul zilnic al cuticulelor cu cremă este esential pentru sanatatea unghiilor. Dar dacă vi se pare că o cremă nu este suficientă, nu vi se pare. Utilizați metode suplimentare de îngrijire, cum ar fi un scrub pentru mâini (va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte și la "curățarea drumului" pentru hidratare) și ulei de cuticule.

Apropo, aici sunt preferatele noastre: ULEI PENTRU CUTICULE ONE EXPERT și EXFOLIANT DE MÂINI MILK&HONEY

 img-1.jpg

Lustruiește-ți unghiile în mod corespunzător!

Dacă încă îți lustruiești unghiile în direcția înainte-înapoi, să nu o faci din nou. Acest lucru poate deteriora placa de unghii. Asigurați-vă că pila se mișcă întotdeauna în aceeași direcție. O altă recomandare: nu tăiați cuticula, ci pur și simplu ridicați-o. Și încă un lucru: încercați să nu utilizați pile metalice și să acordați prioritate instrumentelor din materiale mai moi. De exemplu: PILA THE ONE.

Oferă-le unghiilor o pauză

Suntem cu toții înnebuniți după manichiură. Dar acoperirea permanentă poate provoca daune. Oricat de paradoxal ar suna, unghiile absorb totul chiar mai bine decat pielea, asa ca se usuca mai mult. Poate duce chiar la decolorare. Asadar, incearca sa iti oferi unghiilor o pauza de la oja din cand in cand si rasfata-le in aceasta perioada cu o ingrijire hranitoare, cum ar fi MASCA DE MÂINI SWEDISH SPA.

img-2.jpg

Luați vitamine

Puterea și frumusețea unghiilor pornesc din interior! Vitaminele și suplimentele speciale vor ajuta la îmbunătățirea aspectului și calității unghiilor. Asigurați-vă că formula conține fier și L-cisteină - acestea sunt responsabile pentru sănătatea și rigiditatea unghiilor. De exemplu, acordați atenție COMPLEXULUI PENTRU UNGHII ȘI PĂR WELLNESS.

Purtați mănuși oricând și oriunde

În timpul iernii, mănușile sunt obligatorii. Iar acum nici măcar nu vorbim despre mănuși obișnuite din bumbac, ci despre un set de MĂNUȘI SPECIALE HIDRATANTE NOVAGE. Poartă-le atunci când mâinile tale au nevoie de hrănire și hidratare suplimentară și lasă-le peste noapte.