Cum pot oferi strălucirea pielii?

Care este secretul femeilor a căror piele pare să strălucească din interior? De ce și-a pierdut pielea ta această abilitate? Hai să analizăm cauzele principale ale pielii terne și să vedem ce vă poate ajuta să vă redați acea strălucire sănătoasă.

De ce este pielea mea fără strălucire?

Strălucirea pielii nu este o figură de stil, ci o caracteristică reală. Este capacitatea pielii de a reflecta lumina și este afectată de starea stratului exterior al pielii, epiderma. Uscăciunea, descuamarea și ridurile fac ca suprafața pielii să fie neuniformă. Ca urmare, lumina se împrăștie în loc să se reflecte înapoi, iar tonul feței poate părea palid iar pielea fără viața.

Cum pot să readuc strălucirea?

Un ten fără strălucire este o poveste încurcată, dar se poate rezolva. Tot ce trebuie să faci este să găsești produsele de îngrijire a pielii potrivite și să te bazezi pe ingredientele active.

Puterea acidului hialuronic

Dacă visezi la o piele strălucitoare, asigură-te mai întâi că ești hidratată corespunzător. Acidul hialuronic, care atrage magnetic și reține umiditatea în piele, nu este nici pe departe la fel de eficient ca acidul hialuronic. Căutați acest ingredient în serurile faciale, cum ar fi serul anti-pigmentare NovAge Brilliance. Conține acid hialuronic cu moleculă mică, care pătrunde mai adânc în straturile epidermei, restabilește echilibrul de hidratare și, în consecință, îmbunătățește textura și tonusul. Stratul superior de piele hidratat și neted reflectă mai bine lumina iar tu radiezi din nou!

Reînnoire periodică

exfoliați tenul de 1-2 ori pe săptămână? Vă recomandăm să nu săriți peste acest pas important, deoarece exfolierea ajută la eliminarea celulelor moarte, făcând pielea mai netedă și sporindu-i strălucirea. Un alt bonus al acestui tratament simplu este că pregătește pielea pentru un tratament ulterior și permite ingredientelor active să pătrundă mai adânc pentru rezultate mai bune.

Foto: Andrea Simons