Pentru ce este necesară îngrijirea cuprinzătoare a pielii

Experții susțin: de două ori pe zi câte două minute – tot ce este nevoie pentru o îngrijire completă a pielii. Detalii aflăm de la specialistul categoria skin care Milena Galeadi.

Care sunt beneficiile îngrijirii cuprinzătoare a pielii?

Diferite produse sunt concepute pentru a rezolva anumite probleme. Îngrijirea cuprinzătoare ajută să satisfacă pe deplin toate nevoile pielii, oferind o curățare, hidratare și îngrijire, astfel poți obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp. 

Ce produse fac parte din setul pentru îngrijire completă setul pentru îngrijire completă?

Pentru a asigura îngrijire corectă pielii și pentru a atinge cele mai bune rezultate, îți recomandăm să utilizezi patru tipuri de produse: pentru curățare și tonifiere, cremă pentru zona de contur a ochilor, ser, precum și creme de zi și de noapte. 


Care este diferența dintre produse pentru curățare și tonifiere? Prin ce serul se deosebește de loțiunea tonică? 

Utilizarea corectă a produselor pentru curățare și tonifiere nu doar că oferă curățare perfectă pielii, dar, de asemenea, o pregătește pentru aplicarea celorlalte produse cosmetice. Prin curățare îndepărtăm murdăria, excesul de sebum și celulele moarte ale pielii, în timp ce loțiunea tonică elimină urmele rămase de machiaj. De asemenea, loțiunea tonică strânge pielea, astfel porii devin mai puțin vizibili și normalizează echilibrul acido-alcalin. 

"Pentru a obține rezultate optime, vă recomandăm 4 tipuri de produse: produse de curățare, tonifiere, creme în jurul ochilor, seruri și creme de zi și noapte"De ce al doilea pas în îngrijirea completă este utilizarea cremei pentru zona de contur a ochilor?

Crema pentru pielea din jurul ochilor este mai ușoară decât crema de zi și de noapte, de aceea nu va putea fi absorbită dacă o aplicăm după ele. 

De ce crema pentru zona de contur a ochilor se aplică doar sub ochi dar nu și pe pleoapa superioară?


Deoarece pleoapa superioară este destul de umezită și nu are nevoie de o îngrijire suplimentară. Pe lângă aceasta primele semne ale îmbătrânirii apar anume în zona de sub ochi.

Deci, ordinea de aplicare a produselor are un rol important?

Desigur. În primul rând, trebuie curățată pielea, după care îi asigurăm îngrijirea. Regula de bază aici: cu cât e mai consistent produsul cu atât mai târziu trebuie aplicat. 

De ce nu ar trebui să neglijez serul?

Serul conține o concentrație mare de antioxidanți, acizi esențiali și vitamine. Datorită formulei ușoare și densității scăzute, serul pătrunde mai adânc în piele decât produsele hidratante. 

 

Putem aplica crema de zi pe noapte

Pielea noastră trăiește în ritmul natural de zi și noapte. În timpul zilei ea opune rezistență agresorilor factorului de mediu, iar pe timp de noapte se restabilește. Produsele pe care le utilizezi ar trebui să lucreze în același ritm. Deci, crema de zi conține FPS, care protejează pielea de radiațiile solare, iar crema de noapte este mai bogată, sarcina lui fiind a hrăni pielea în timp ce dormi.

Toate etapele îngrijirii sunt la fel de importante?

Produsele pentru îngrijirea cuprinzătoare sunt concepute pentru a se completa reciproc, și a obține astfel rezultate optime. Când susținem că produsele din gama Ecollagen reduc ridurile cu 33%, iar produsele Ultimate Lift fac pielea cu 70% mai fermă, ne bazăm pe studii clinice, în timpul cărora produsele noastre sunt utilizate în îngrijirea complexă timp de trei luni. 

Cât de curând pot aștepta rezultate vizibile ale îngrijirii cuprinzătoare?

Toate studiile noastre clinice se desfășoară timp de 12 săptămâni – aceasta este perioada după care estimăm schimbările. Când susținem că True Perfection crește strălucirea pielii cu 95%, noi așteptăm rezultate vizibile după 12 săptămâni. Dar nu uita, oamenii sunt diferiți. Genetica și alți factori cum ar fi expunerea la soare, obiceiurile alimentare, poluarea mediului pot afecta faptul cât de repede vedem rezultatele îngrijirii cuprinzătoare. Text: Foto: Fotolia, Oriflame