Care este parfumul zodiei tale?

Există o metodă extrem de simplă pentru a-ți găsi parfumul potrivit. Este sufiecient să răspunzi la o întrebare: când te-ai născut? Zodia ta îți influențează personalitatea și preferințele, așa că noi am privit spre stele pentru a-ți selecta cele mai potrivite parfumuri zodiei tale.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)Berbecii sunt ambițioși, firi creative și persoane extrem de determinate. Cunoscuți pentru temperamentul lor pătimaș, li se potrivește un parfum intens, cu note florale rare. Floarea roșie de iasomie este la fel de unică și de ademenitoare așa cum ești tu, așa că nu mai căuta, parfumul potrivit pentru tine este apa de parfum My Red.TAUR (20 aprilie  - 20 mai)

Cel mai încăpățânat semn zodiacal este, de asemenea, și cel mai loial. Taurii sunt cunoscuți pentru generozitatea și răbdarea lor, fiind prieteni de nădejde. Cu o atracție pentru tot ce e frumos și cu un caracter senzual, Amber Elixir, cu notele calde de ambră este parfumul care îți pune cel mai bine în evidență personalitatea.GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Un singur cuvânt: imprevizibil! Însă comportamentul schimbător presupune și o putere mare de adaptare, un temperament afectuos și carismatic. Fiind o zodie de Aer, caracterul tău jucăuș este completat numai bine de un parfum luminos. Parfumul Happydisiac cu note de fragi are la fel de mult spirit, precum tine.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt familiști. Ei au nevoie de timp pentru ei, însă sunt cei mai devotați în relațiile cu prietenii, oferind grijă și sfaturi, atunci când este nevoie de ele. Preferând note ceva mai ușoare, Racii ar trebui să caute o apă de toaletă reconfortantă și delicată: notele de crin imperial alb din parfumul Tenderly Promise te vor încânta și răsfăța.LEU (23 iulie – 22 august)Leii, de obicei, conduc haita. Sunt persoane puternice care nu se arată vreodată timide într-un conflict, însă în spatele exteriorului impunător se ascunde o persoană generoasă și iubitoare. Doar apa de parfum Possess  ar putea fi potrivită pentru Lei. Inspirat de Cleopatra, cu note amețitoare de ylang ylang, acest parfum este la fel de hipnotic ca și tine.

FECIOARĂ (23 august – 21 septembrie)Fecioarele sunt perfecționiste. Sunt firi curioase cu gândire analitică și, cum sunt fini obervatori, nu se pot abține să nu-și ajute semenii. Firea ta naturală amintește de My Naked Truth, o apă de parfum ce emană note delicate de floare de bumbac.

BALANȚĂ (22 septembrie – 23 octombrie)

Există un motiv pentru care Balanțele sunt luate drept etalon. Firi echilibrate și corecte, Balanțele apreciază natura. Guvernat de Venus, ești un romantic incurabil și cauți frumusețea în orice lucru din jurul tău. Elvie, ce captează mireasma florilor albe din pădurea Scandinavică, emană armonie, la fel ca și tine.

SCORPION (24 octombrie – 21 noiembrie)Curajoși și vrednici, cei născuți în zodia Scorpion sunt fermi și încăpățânați! Dintre toate zodiile Horoscopului, voi vă pricepeți cel mai bine să țineți un secret, însă pe lângă stăpânirea de caracter specifică, demonstrați și un suflet pasional. Floarea sălbatică de ghimbir din SoFever Her are o urmă de mister, specifică personalității tale.SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)Cu spiritul tău aventuros și energic, parfumul potrivit pentru tine este, fără niciun dubiu, Voyager. Săgetătorii sunt optimiști și iubesc să experimenteze. Guvernați de planeta Jupiter, în unele momente poți fi acuzat de lipsă de tact, însă precum Voyager, ești vibrant și exotic, dar delicat și surprinzător.CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt tradiționaliști. Ca semn de Pământ, ești independent și realist, și da, unii ar putea spune despre tine că ești uneori intolerant. Vei aprecia atemoporalitatea apei de parfum Giordani Gold: note luminoase de mandarină, ce se contopesc divin cu aromele crinului Madonna şi senzualitatea emanată de patchoul vorbesc despre un caracter feminin, așa cum ești tu.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Firi cu o capacitate mare de a se adapta și conduse de intelect, Vărsătorii sunt mereu în căutarea adevărului. Fiind semn de Aer, urăști să te simți constrâns, iar uneori poți dramatiza situațiile. Precum Divine, ești senzuală și feminină; aromele de mosc alb și lemn de santal se vor potrivi perfect personalității tale cuceritoare. PEȘTI (19 februarie – 20 martie)Dacă „arta de a trăi frumos” ar purta un parfum, acela ar fi Giordani Gold Essenza , iar Peștii nu iubesc nimic mai mult decât să-și trăiască viața frumos. Îți exprimi liber emoțiile, însă uneori poți fi considerat naiv. Acest parfum floral lemnos conține note exclusiviste de floare  de portocal, aromă pe care Peștii o vor iubi.  

Text: Foto: Oriflame