Totul conform regulilor: ai nevoie de o îngrijire complexă a pielii?

Îngrijirea complexă este de 7 ori mai eficientă decât aplicarea separată a produselor — demonstrat clinic. Să analizăm dacă vă puteți baza pe mijloacele gata de îngrijire a pielii și care sunt avantajele acestora? Să vedem!

Sistemul asiatic de îngrijire a pielii în mai multe etape nu mai este atât de actual. Acum în vogă sunt minimalismul și produsele "inteligente" bazate pe cele mai recente descoperiri științifice. Mijloacele NovAge se încadrează perfect în această filozofie. Nu trebuie să pierzi câte jumătate de oră în baie. Doar patru remedii, câteva minute-și ingredientele active de înaltă precizie deja conferă luminozitate pielii tale.

Ce presupune îngrijirea complexă?

Îngrijirea complexă este construită pe principiul sinergiei: formulele fiecărui mijloc se completează reciproc pentru obținerea unui rezultat mai vizibil, decât la aplicarea separată a produselor. Puteți utiliza doar unele produse, însă anume setul complet oferă efectul maxim-demonstrat prin studiile clinice! 

Soluțiile complete sunt ideale atât pentru începători, cât și pentru experții cu experiență. Este suficient să te aprofundezi în subiectul îngrijirii, ca să te pierzi în ingrediente și texturi, însă poți fi sigură: pielea ta va primi substanțele nutritive necesare în doar două minute, la aplicarea lor de două ori pe zi. Iar un guru de frumusețe va aprecia compozițiile inovatoare și efectul marcat.

De ce este mai eficient decât produsele aplicate separat?

Atunci când optați pentru îngrijirea complexă, obțineți un set de mijloace care sunt garantate pentru a completa efectul reciproc, conțin doza optimă de substanțe necesare și satisfac toate necesitățile pielii pe tot parcursul zilei.

Crearea formulelor eficiente care pot fi stratificate este un proces complex și foarte precis. Dacă merge vorba de utilizarea unui gel de duș simplu și un hidratant de bază, e ok. Însă dacă e să vorbim de o combinație, atunci când combinați mijloacele de curățare, serul, crema și Sanskrin-ul cu ingrediente active complexe - vă asumați riscul de a da în bară. Formulele din diferite linii care nu sunt concepute pentru a fi utilizate împreună, pot reacționa, pot da insuficientă hidratare-sau, dimpotrivă, pot supraaglomera pielea cu o componentă activă și chiar pot provoca alergii.  

Toți pașii din rutină sunt la fel de importanți?

Diferite produse din rutina zilnică rezolvă diferite probleme, ordinea aplicării acestora este gândită pentru un efect maxim. Gel-tonicul curăță și pregătește pielea, crema din jurul ochilor îngrijește zona delicată, zerul saturează cu ingrediente active, crema de zi oferă protecție, iar cea de noapte - restabilește pielea. Atunci când susținem că îngrijirea noastră complexă  reduce ridurile cu 49 la sută   sau  crește elasticitatea cu 710 la   sută, ne referim la rezultatele studiilor clinice care implică îngrijirea complexă.

De ce este mai bine să folosiți diferite creme dimineața și seara?
Pielea noastră trăiește în armonie cu ciclul natural, iar produsele pe care le folosim în diferite momente ale zilei ar trebui să răspundă necesităților sale. Ziua are loc lupta cu influența agresivă a mediului, iar noaptea-recuperarea. De exemplu, crema de zi protejează împotriva razelor solare datorită factorului SPF, iar cea de noaptea hrănește intens datorită texturii mai saturate.

Ce face ca îngrijirea complexă Premium NovAge a pielii să fie atât de eficientă?

Marca NovAge a fost creată ca rezultat al studiului pe scară largă a procesului de îmbătrânire a pielii și percepția vârstei AgeReflectTM. Oamenii de știință Oriflame au studiat fețele a peste 1000 de femei și au identificat 12 dintre cele mai importante semne ale îmbătrânirii. Fiecare linie NovAge ajută la combaterea lor și rezolvă o problemă specifică a pielii.. Combinația de tehnologii inovatoare și extracte de celule stem din plante ajută la protejarea pielii de factorii de îmbătrânire, oferă posibilitatea de a se bucura de frumusețea și luminozitatea pielii la orice vârstă.

Ne mândrim de seriile noastre  ale complexului Premium de îngrijire  și le considerăm pe bună dreptate unele dintre cele mai eficiente pe piață. Află mai multe  despre abordarea noastră de dezvoltare a produselor aici

Text: Foto: Oriflame