Dupa sală: îngrijirea pielii și sportul

Dacă faci foarte mult sport pentru a te menține în formă, există posibilitatea să-ți apară probleme specifice ale pielii. Vă vom spune de ce îngrijire aveți nevoie mai ales dacă faci parte din categoria celor ce nu ratează niciun antrenament.

ÎȚI PLACE: YOGA BIKRAM

PROBLEMA TA: ROȘEAȚA

Yoga Bikram reprezintă exercițiile yoga într-o cameră încălzită -, i se mai spune adesea "yoga fierbinte" și devine din ce în ce mai populară în întreaga lume. Are doar o problemă: pielea se inroșește după ea, și ca să îndepărtați roseața nu este atât de ușor. Sfatul nostru: utilizați o mască ce conține extract de castravete răcit și aloe vera. Aplicați-o după orele de yoga, pentru a aplica un efect răcoritor pielii și a-i restabili culoarea naturală. În cazul în care pielea este predispusă la acnee rozacee, eczeme sau pur și simplu este prea sensibilă, poate că ar trebui să aleageți pentru sine însuși o altă ocupație cu ședere în cameră cu aer cald pentru ca starea pielii tale sa nu se agraveze.

Ți se va potrivi: Mască pentru față Love Nature  

IȚI PLACE: INOTUL

PROBLEMA TA: PIELEA USCATA

 
Clorul din apa piscinei, distruge stratul de grăsime al pielii, lăsând o senzație de uscăciune. Pentru a face față aceastei probleme, înlocuiți produsul de curățare facială cu laptișorul de curățare - textura cremoasă și substanțele nutritive pe care acesta le posedă, îți vor îmbunătăți starea pielii, și vor avea grijă de pielea ta. De asemenea, acordă o atenție sporită apei, cât de multă apă ai băut înainte și după exercițiu, deoarece este nevoie să-ți hidratezi excelent pielea, nu numai pe exterior, ci și din interior.

Alegerea ta: Lapte demachiant cu efect de netezire NovAge

 

ÎȚI PLAC: ANTRENAMENTELE DE INTENSITATE LA INTERVALE

PROBLEMA TA: ERUPȚII CUTANATE

Transpirația, porii înfundați, celulele moarte ale pielii, excesul de sebum – combinând toți acești factori și vei obține o erupție urâtă pe față, care-i paște pe practic fiecare iubitor de un antrenament excelent, cu dăruire deplină. Dar această problemă poate fi rezolvată: Îndepărtați orice urmă de machiaj înainte de a merge în sala de sport, poartă haine confecționate din țesături lejere și naturale, și folosește-te  numai de propriile prosoape. Și, desigur, respectă regulile elementare de igienă (deși noi credem că este de prisos de a-ți aminti) -  ia un duș și efectuează o procedură de curățare a feței după exercițiile din sală.

Pune în geanta pentru sala de sport: Șervețele de curățare pentru față "Tea Tree"

ÎȚI PLACE:
WORK-OUT-UL ÎN AER LIBER 

PROBLEMA TA: FOTOIMBATRANIREA

 
Dacă îți place să faci activități în aer liber, niște instrumente vitale vor constitui pentru tine produsele cu FPS. În cazul în care o protecție solară obișnuită pare să fie prea grea, iar protecția cremei de zi nu este suficientă, are sens să alegi creme speciale pe care le vei folosi numai în zilele în care faci acele antrenamente. De exemplu, printre produsele gamei NovAge există o cremă lejeră cu FPS 30. În cazul acesta, veți observa că textura sa este mult mai ușoară decât produsele de protecție solară convenționale.

Alegerea ta: Crema NovAge de față cu FPS 30

 
Text: Foto: Getty Images