Înlocuitori alimentari: Instrucțiuni de utilizare

Este atât de ușor să te pierzi în subiectul înlocuitorilor alimentari, mai ales dacă nu ai auzit prea multe despre ei. Multe dintre aceste produse promit rezultate incredibile în cel mai scurt timp. Dar noi știm că un plan de succes de gestionare a greutății durează mai mult de o săptămână și devine cu ușurință parte din stilul tău de viață. Am create o listă de sfaturi pentru a te ajuta să alegi și să folosești corect înlocuitorii alimentari.

Să începem cu ceea ce merită cu siguranță să facem.

CE SĂ FACI: Alege cu înțelepciune înlocuitorii alimentari

Nu toți înlocuitorii alimentari sunt la fel. Un produs de calitate cu un număr limitat de calorii ar trebui să conțină suficiente substanțe nutritive pentru a menține sațietatea și energia pe tot parcursul zilei. Evită înlocuitorii alimentari care sunt săraci în proteine și fibre, dar care conțin mult zahăr.

CE SĂ FACI: Alimentează corpul pe tot parcursul zilei

În funcție de faptul că dorești să slăbești sau să menții greutatea, shake-ul nutriviv pentru controlul greutății de la Oriflame poate fi folosit pentru a înlocui 1 sau 2 mese principale. Pentru rezultate optime, asigură-te că dieta este limitată în ceea ce privește caloriile consumate, dar conține suficiente substanțe nutritive pentru a menține sațietatea și energia. Încă îți mai este foame? Nu sări peste mese, atâta timp cât acestea se încadrează în limita caloriilor zilnice. Include în alimentație gustări bogate în proteine și fibre: fructe, iaurt, batonașe de legume cu humus sau shake-uri, pentru a te împiedica să poftești la ceva dulce și nu prea sănătos.

CE SĂ FACI: Bea suficientă apă zilnic

Potrivit unui studiu publicat în revista Obesity, această acțiune simplă poate ajuta la pierderea în greutate, la digestie și la bunăstarea generală. Ține întotdeauna la îndemână o sticlă de apă și corpul tău îți va mulțumi!

 

Acum, să vorbim despre ce nu trebuie să faci.

SĂ NU FACI: Să te epuizezi cu așteptări nerealiste

Este ușor să crezi în promisiunile zgomotoase ale dietelor la modă despre pierderea rapidă în greutate, chiar dacă sună prea bine ca să fie adevărat (pentru că probabil nu există nici-un adevăr în ele). Un plan de succes pentru pierderea în greutate este unul pe care îl poți respecta pe termen lung. Acesta include cu siguranță stabilirea unor obiective specifice și realiste care să-ți mențină motivația. Restrângerea excesivă a opțiunilor alimentare sau evitarea evenimentelor sociale pentru a nu încălca dieta - astfel de acțiuni provoacă adesea o cădere nervoasă și refuzul de a respecta o dietă adecvată în viitor. Nu uita că pierderea în greutate este asemeni unui maraton, nu o accelerare irațională a situației. Shake-ul pentru controlul greutății de la Oriflame este ușor de încorporat în stilul tău de viață și de urmărit aportul caloric pentru a te ajuta să îți atingi sau să îți menții obiectivele de pierdere în greutate.

SĂ NU FACI: Să înlocuiești fiecare masa a zilei, cu un shake nutritiv

Deși Oriflame Weight Management Shake este disponibil în două arome delicioase (vanilie și ciocolată) și este plin de nutrienți pentru a te menține într-un ritm alert, nu îți recomandăm să înlocuiești fiecare masă. Dacă faci asta, s-ar putea să te plictisești sau să-ți întrerupi planurile - nu ți-ai dori să poți lua prânzul cu prietenii din când în când? În același timp, riști să nu obții suficiente calorii pentru ca organismul să funcționeze corect. Nu este nevoie să mergi la extreme. Pur și simplu înlocuiește 1 sau 2 mese cu shake-ul nutritiv, în funcție de nevoile tale și asigură-te că restul meselor sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional - rețeta pentru pierderea sau menținerea rațională a greutății este gata!

*Rezultatele pot varia. Pentru a pierde în greutate ai nevoie de o dietă echilibrată, de exerciții fizice minime regulate, de obiceiuri alimentare sănătoase și de somn.

Text: