Este ușor să fii tânăr?

Îngrijirea pielii tinere - nu este o sarcină ușoară. Dar, cu cât mai devreme începem, cu atât mai mare efectul va fi la maturitate. Vă vom povesti ce proceduri pot fi considerate drept investiții pe termen lung în propria Dvs frumusețe.

CURĂȚAREA
Curățarea – este cea mai importantă parte a îngrijirii complexe la orice vârstă, dar mai ales - în perioada furtunii hormonale, atunci când secrețiile pielii sunt excesiv de abundente, acestea pot provoca iritații și apariția acneei adolescente. Dimineața și seara, curățarea va elimina reziduurile de la suprafața pielii de machiaj și de impurități, precum și vor oferi un efect anti-bacterian. Dacă sunteți prea obosit în timpul zilei și visați mereu să cadeți în pat, să vă creați un obicei de a vă îndepărta machiajul imediat după întoarcerea de la școală, pentru a merge mereu la culcare cu o față curată.
Curățarea este cel mai important lucru pe care îl poți face pentru pielea ta, indiferent de vârstă, dar deoarece nivelul hormonilor fluctuează în anii adolescenței este deosebit de important să vizați anume tenul gras, care poate duce la puncte negre și albe. Spălarea feței – dimineața și seara - va îndepărta machiajul și grăsimile acumulate, deasemenea va aborda bacteriile care s-au adunat pe suprafața pielii. Dacă sunteți prea obosită pentru a efectua rutina de îngrijire corectă înainte de culcare, îndepărtați machiajul înainte de a veni de la școală, astfel încât să mergeți întotdeauna la somn cu o față curată.
Vă recomandăm: Gel pentru spălarea tenului Pure Skin

EXFOLIEREA                                                                                                                                                                                                                                                                Hormonii ce sunt produși de tânărul organism în creștere, pot încetini procesul de reînnoire a pielii, care, la rândul său, va conduce la acumularea de celule moarte. Pentru a scăpa de ele, aveți produsele de exfoliere. Apropo, nu este neapărat să cumperi ceva: demachiantul obișnuit poate efectua această funcție dacă la această etapa veți folosi o cârpă muselină sau un aparat pentru curățarea pielii. Acestea nu doar vor îndepărta murdăria de pe suprafață, dar, de asemenea, vor curăța porii. Ca alternativă, puteți utiliza exfoliere feței (de exemplu, linia PureSkin), care curăță, de asemenea, porii și are un efect antibacterian.


HIDRATAREA
Dacă aveți tenul gras (și la adolescenți, ca regulă, acesta este cazul - vina aparținând-o hormonilor în principal), ideea unui strat de cremă hidratantă poate părea absurdă. Cu toate acestea, aceasta este o procedură necesară. Pe piață astăzi, există o varietate de produse în care se conține o cantitate redusă de grăsime, care nu astupa porii și se luptă cu strălucirea nedorită.

Vă recomandăm:: Cremă matifiantă Pure Skin

PROTECȚIA
Întrebați pe oricine de peste patruzeci de sfaturi cu privire la îngrijirea pielii, și foarte probabil veți auzi ca răspuns: "Folosiți protecție solară." Noi putem doar confirma această regulă: de dimineața până seara, în fiecare zi, indiferent de vreme utilizați produse cu FPS. Aveți încredere în noi, și în 20-30 de ani, aruncând o privire în oglindă, vă veți mulțumi pentru viziunea de termen lung și vă veți bucura de o piele sănătoasă și radiantă.

MAKEUP
Puteți să credeți sau nu, dar cei mai buni ani ai pielii – în perspectivă istorică, sunt în intervalul dintre 13 și 18 ani. Netedă, uniformă, neîncrețită - chiar și o punct de acnee nu va strica această imagine încântătoare și radiantă a tinerilor. Într-caz de excepție, vă puteți ajuta mereu cu cu un corector ce va ascunde ceea ce ar trebui să fie ascuns sau aplică un strat subțire de cremă hidratantă nuanțată și mergi înainte pentru a cuceri lumea.

PUTEREA SOLUȚIILOR SIMPLE

Noi știm cât de puternică este tentația de a începe să utilizați produse moderne anti-îmbătrânire, chiar dacă nu aveți premise pentru aceasta. Nu vă lăsați pradă acestor idei. Pielea Dvs nu are nevoie de ingrediente active ce le ajută pe mama ta sau sora mai mare. La o vârstă fragedă este mult mai sănătos să vă alimentați corect și să dormiți suficient, iar pentru a vă îngriji mai bine aflați mai întâi mai multe despre tipul Dvs de piele. Aceste informații sunt absolut necesare pentru viitor.

 

 

Text: Foto: Getty Images