6 antrenamente de interior pe care le poți practica în aer liber

Ți-ai dori să petreci mai mult timp în aer liber? Ușor de făcut! Pur și simplu transferă sesiunea din sala de antrenamente în natură și fă sport în aer liber. Iată o listă de șase programe de antrenament care sunt minunate al fresco!

ALERGARE

Acum este timpul să lași deoparte banda de alergare și să ieși afară la aer. Nu doar pentru că vremea este frumoasă, ci și pentru că este mai bine pentru forma ta fizică. Alergarea în aer liber te expune la pante înclinate ce implică urcări și coborâri, teren accidentat, ceea ce face ca antrenamentul să fie mai eficient prin lucrarea diferitelor grupe de mușchi si arderea mai multor calorii.  

CICLISM

Să ai vântul în față va fi mai plăcut decât să te răcorești tu însuți, implică de asemenea mai multă rezistență, ceea ce te face sa arzi mai multe calorii. În plus, starea ta de spirit se va îmbunătăți de la activitatea în aer liber! 

STEPPER

Dacă ai lucrat mușchii fesieri cu stepper-ul, de ce nu încerci echivalentul acestuia în aer liber? Găsește o bancă în parc și transform-o în aparatul tău favorit din sala de antrenamente. Folosește-o pentru imitări de pași, pentru sărituri, genuflexiuni laterale și fandări, pentru o sesiune eficientă.

INTERVALE DE INTENSITATE RIDICATĂ

Efectuarea antrenamentelor scurte, de o intensitate explozivă reprezintă un mod practic și eficient de creștere a capacității cardio, îmbunătățindu-i viteza si rezistenta și forma fizică a  întregului corp. Găsește o porțiune de drum în rampă și fă sprint până ajungi în vârful acestuia, apoi coboară mergând la pas. Fă o pauză de 30 de secunde și repetă din nou.

GREUTĂȚI

Nu aveți nevoie de aparate sofisficate pentru a ridica greutăți; antrenamentul cu greutatea corporală poate fi la fel de eficient. Cele mai multe parcuri au bare de cățărat pe care le poți utiliza pentru practicarea de tracțiuni la bară.

SĂRITURI CU COARDA

Exercițiile cardio nu au fost niciodată atât de distractive, nici atât de eficiente!

Text: Foto: Getty Images