6 fapte despre celulele stem din plante Oriflame

Oriflame este singura companie cu vânzare directă care cercetează celulele stem în propriile laboratoare. Intrigat? Citește mai departe!

1. CE SUNT CELULELE STEM DIN PLANTE?

Celulele stem din plante sunt extracte naturale de plante în formă concentrată, care sunt prelucrate cu ajutorul celei mai noi biotehnologii.

2. PRIETENOASE CU MEDIUL

Unul dintre obiectivele noastre este producția durabilă de ingrediente active. La fabricarea produselor cosmetice se folosesc adesea plante exotice, ceea ce afectează negativ mediul înconjurător. Acum putem folosi extracte de celule stem pentru a crește noi plante chiar în laborator. Aceasta este o metodă durabilă, deoarece nu mai trebuie să te preocupi de udare, nu trebuie să recoltezi și nu trebuie să cheltuiești energie pentru asta. Este o abordare foarte durabilă. Și pentru că aceste plante au o concentrație mai mare de substanțe de care avem nevoie, folosim mai puține.

3. O SURSĂ PERMANENTĂ DE CERCETARE

Celulele din plante sunt o sursă constantă pentru obținerea de celule stem. Acest lucru ne oferă o oportunitate nesfârșită pentru cercetare și dezvoltare. Folosind cea mai recentă biotehnologie, am studiat celulele stem din mii de plante pentru a le selecta pe cele cu proprietăți anti-îmbătrânire și apoi am izolat acești compuși pentru a obține cel mai mare efect.

4. AU PROPRIETĂȚI UNICE

Extractele de celule stem din plante conțin întreaga "amprentă" chimică a plantei-mamă. Acestea pot fi ingrediente comune, precum și compuși biologici unici, specifici familiei sau speciei de plante din care au fost extrase celulele. Aceste ingrediente sunt cele pe care le folosim pentru a crea produse anti-îmbătrânire.

5. DEZVOLTATE CU AJUTORUL UNEI TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Viața fiecărui produs Oriflame începe la Centrul nostru de cercetare a pielii din Stockholm, unde sunt create tehnologii unice, patentate, care ne oferă un avantaj față de concurenții noștri. Peste 160 de oameni de știință cu înaltă calificare lucrează la dezvoltarea formulelor. Aceste noi tehnologii sunt transferate la centrul nostru de dezvoltare a produselor din Dublin, unde sunt folosite pentru a actualiza sau a crea noi formule pentru produsele cosmetice.

În special, folosim cromatografia lichidă de înaltă performanță pentru analiza fitochimică a profilurilor de material vegetal (celule stem de plante). Aceasta ajută la separarea și măsurarea concentrației diferitelor componente chimice din probă, permițându-ne să identificăm cele mai eficiente și bogate în proprietăți benefice.

6. CONTRIBUIE LA INFLUENȚAREA ÎMBĂTRÂNIRII PIELII

În cadrul studiului AgeReflect™, un studiu unic privind îmbătrânirea pielii, oamenii de știință de la Oriflame au cercetat peste 1.000 de femei și au descoperit că 4 din 5 femei nu arată precum vârsta lor. Studiul a oferit o sursă unică de informații despre 12 semne de îmbătrânire a pielii. Aceste semne influențează cât de în vârstă arătăm, fiind în același timp o modalitate de a măsura eficiența și testarea clinică a produselor noastre de îngrijire a pielii. Produsele NovAge cu extract de celule stem din plante ajută la combaterea acestor semne și previn apariția altora noi, ajutându-te să arăți de vârsta pe care simți că o ai. La urma urmei, vârsta înseamnă cum arată pielea ta, nu cifra din pașaport.

Text: