4 obiceiuri pentru a-ți îmbunătăți rutina de îngrijire a tenului

Într-o lume plină de sarcini și termeni limită, este atât de greu să îți faci timp pentru autoîngrijire. Am adunat patru sfaturi pentru a vă ajuta să încetiniți și să acordați mai multă grijă și atenție pielii dumneavoastră.

De ce este atât de important să ai grijă de tine?

Ritualurile zilnice pot varia de la o persoană la alta, dar conceptul de îngrijire de sine rămâne același și este comun tuturor: avem grijă de noi înșine pentru că vrem să ne simțim bine în pielea noastră. A avea grijă de noi înșine este o oportunitate de a ne face timp printre numeroasele sarcini zilnice și de a încerca să îl umplem cu momente pozitive pentru a ne menține sănătatea și a simți armonia interioară. Într-o lume care s-a schimbat atât de mult în ultimul an, îngrijirea tenului a devenit sinonimă cu grija. Și în timp ce utilizarea unei măști de față era mai degrabă un tratament rar, acum este un element obligatoriu în ritualul de îngrijire de duminică.

img-1.jpg

Cum poți arăta că îți pasă?

Ne bucurăm cu adevărat de procesul de îngrijire a tenului și ne dorim ca și dumneavoastră să puteți împărtăși această experiență. De la texturi topitoare la secrete pentru a-ți duce îngrijirea tenului la următorul nivel, arată-i pielii tale cât de mult o iubești!

1) Scăpați de exces 

Textura neuniformă a pielii, tenul tern, lipsa de strălucire - toate aceste probleme sunt destul de ușor de rezolvat într-un singur mod. Exfoliază-ți pielea de două ori pe săptămână pentru a o face mai fină, pentru a scăpa de celulele moarte, pentru a curăța porii înfundați și pentru a accelera procesul de reînnoire. Un alt bonus al acestui tratament simplu este că pregătește pielea pentru următorul tratament și permite ingredientelor active să pătrundă mai adânc și să acționeze mai eficient.

Folosiți peelingul NovAge Renewal Peel, îmbogățit cu alfa- și beta-hidroxi-acizi (AHA și BHA) pentru a exfolia delicat, dar eficient pielea. Aplicați-l pe față și pe gât timp de 20 de minute, apoi clătiți-l și bucurați-vă de o piele reînnoită, netedă și radiantă.

2) Acordă atenție gâtului și zonei decolteului

Adesea neglijate atunci când vine vorba de îngrijirea pielii gâtului și decolteului, starea acestor zone poate semnala oboseală. Acest lucru poate fi remediat acasă cu ajutorul cremei de modelare NovAge. Deși nu va elimina durerile musculare cauzate de munca prea intensă la calculator, întărește și strânge pielea pentru a reduce semnele de îmbătrânire și pentru a uniformiza tonusul pielii - dovedit clinic.

img-2.jpg

3) Răsfață-ți pielea cu uleiuri prețioase

A avea grijă de noi înșine ne face să strălucim din interior și să radiem de frumusețe. Capsulele NovAge Revitalising Facial Capsules sunt un mod simplu, dar plăcut de a vă răsfăța și de a vă arăta grija.

Acest "concentrat de frumusețe" conține 6 uleiuri naturale bogate în acizi grași, lipide, antioxidanți, vitamine și minerale - tot ceea ce aveți nevoie pentru a hrăni în profunzime, a reface și a proteja pielea uscată.

4) Nu uita că somnul este sacru

Somnul este modul natural al organismului de a se vindeca și de a se întineri. De asemenea, face minuni pentru pielea ta. Dar ce se întâmplă dacă nu vă puteți permite să dormiți opt ore bune de somn în fiecare zi? O mască de noapte ar putea veni în ajutor. Nu numai că este o modalitate ușoară de a te pregăti pentru culcare și de a te relaxa datorită aplicării unei texturi cremoase, dar îți hrănește și hidratează pielea în profunzime, astfel încât aceasta să arate proaspătă și odihnită dimineața.

Acesta este motivul pentru care iubim atât de mult masca de noapte NovAge. Restabilește echilibrul de hidratare a pielii și îi întărește bariera protectoare, ajutându-vă să profitați la maximum de procesul natural de reînnoire peste noapte. Și toate acestea în timp ce vă relaxați în țara viselor!

Un ultim sfat

Fie că urmezi sfaturile noastre de îngrijire a tenului, fie că rămâi la propriile ritualuri, important este să ai grijă de tine cât mai des posibil și să o faci din toată inima!

Text: