Chimia perfectă: oamenii din spatele produselor Oriflame

Oriflame a fost prima companie de vânzare directă din Europa care a oferit produse de îngrijire a pielii pe bază de ingrediente naturale. Și putem mulțumi oamenilor deosebiți care lucrează în cercetare și dezvoltare pentru acest lucru. Așa ca profită de șansa de a afla mai multe despre Echipa de Cercetare și Dezvoltare și cu ce se ocupă aceasta!

NATURĂ & ȘTIINȚĂ - SCURT ISTORIC
Oriflame are o istorie lungă în domeniul de îngrijire a pielii prin metode naturale. În 1967, Oriflame a introdus produse cu mai puțin parfum, care foloseau plante și extracte de plante pentru a reduce riscul la alergii. Acest lucru a devenit de curând o tendință în industrie - transformându-ne în pionieri în îngrijirea pielii prin metode naturale. 

Am avut întotdeauna o dorință neostenită de a îmbunătăți procesele și de a progresa pentru a găsi cele mai eficiente și sustenabile soluții de îngrijire a pielii posibile. Iar angajamentul nostru față de natură și față de mediul înconjurător a crescut din ce în ce mai mult de-a lungul timpului. Chimiștii noștri caută fără încetare noi ingrediente active naturale. Ei cerceteaza plante din întreaga lume, precum și alte surse naturale cum ar fi regnul marin, biotehnologia, și corpul uman. Și au făcut progrese mari în acest sens de-a lungul timpului.

De exemplu, Oriflame a fost primul brand care a introdus protecția UVA într-o gamă de îngrijire naturală a pielii, și este singura companie de vânzare directă care a dezvoltat celule stem din plante prin mijloace proprii. De curând, gama noastră EcoBeauty a fost prima de acest gen care urmează să fie aprobată de patru asociații mondiale independente de top- Fairtrade, Ecocert, Vegan Society și Forest Steward Council

SECRETUL COMPANIEI ORIFLAME

Aceste descoperiri uimitoare au fost făcute posibile datorită culturii unice și vizionare a companiei Oriflame. De asemenea, Mary Lord, Vice Președinte Senior pentru Cercetare & Dezvoltare,  a jucat un rol cheie în construirea acestei culturi.

În prezent, ea a petrecut 35 ani în cadrul companiei, și chiar de la început s-a asigurat că recrutează, nu doar oamenii de știință cei mai calificați și cu experiență, ci și pe acei oameni care ar putea vedea imaginea de ansamblu a muncii lor și care au o gândire în perspectivă.

Azi avem peste 100 de oameni de știință creativi, curioși și inventivi din întreaga lume, care fac parte din Echipa de Cercetare și Dezvoltare în doua țări - Suedia și Irlanda. Împreună aceștia formează o echipă care pune accentul pe inovații, iar cultura lor familială incluzivă este invidiată de toate tările din lume.

Inovațiile constante solicită multe procese de testare, și Echipa de Cercetare și Dezvoltare aplică aceeași atitudinee inventivă și în acest caz. Având propriile noastre facilități de testare clinice, Ori-derm, acest lucru permite oamenilor noștri de stiință să proiecteze studii clinice și teste care în alte circumstanțe ar fi imposibile.

De exemplu, echipa avut recent ideeaa de a măsura rezultatele din cadrul rutinei complete de îngrijire a pielii și de a le compara cu cele obținute prin utilizarea de produse individuale. Ei au descoperit că rutina duce la rezultate de 7 ori mai bune decât folosirea separată  a fiecărui produs. În consecință, aceasta ajută clienții noștri să obțină rezultatele pe care și le doresc! Prin urmare, Echipa de Cercetare și Dezvoltare joacă un rol esențial în eforturile noastre de a crea schimbări pozitive și de a-i ajuta pe ceilalți să își  îmbunătățească stilul de viață.

Text: