Produs nou: ulei hidrofil

Nu mai trebuie să pierzi mult timp pentru a îndepărta două straturi de rimel sau un ruj persistent. Gama ta preferată NovAge a lansat un nou produs inspirat din secretele de îngrijire a fetelor asiatice: ele curăță pielea în două etape, prima din care este uleiul!

Cum curățăm pielea cu ajutorul uleiului?

Știi cum se întâmplă de obicei: te-ai întors după o zi lungă sau o petrecere, îți îndepărtezi machiajul, dischetele de bumbac se adună unul câte unul, dar sub ochii mai ai urme de rimel.

Spre deosebire de un produs obișnuit sau lapte, uleiul dizolvă ușor machiajul, chiar și acel rezistent, precum și toate impuritățile, precum excesul de sebum, ajută la curățarea profundă a porilor și la prevenirea erupțiilor. Cu toate acestea nu poți utiliza uleiurile naturale obișnuite datorită capacități lor de pătrundere ridicat, acestea vor începe să fie absorbite direct în timpul îndepărtării machiajului și vor trage impuritățile în straturile mai adânci ale pielii.

Ai nevoie de un ulei special pentru curățare, care se numește hidrofil datorită capacității de a se transforma în o emulsie cremoasă când intră în contact cu apa și pentru că îndepărtează impuritățile fără să lase o peliculă grasă pe piele. Această curățare este ideală pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă: nu dăunează pielii precum dischetele demachiante și nu provoacă secreția de sebum datorită componentelor de îngrijire și uleiurilor din compoziție. Un astfel de produs a ieșit în gama NovAge.

Cum se folosește uleiul hidrofil?

Eliberează una sau două picături de ulei în palme. Masează delicat uleiul pe tenul uscat. Umezeşte-ţi faţa şi masează până când uleiul se transformă într-o loţiune albă lăptoasă. Clăteşte-ţi faţa cu apă curată, călduţă. Se aplică în fiecare zi, dimineaţa şi seara. Pentru o curăţare profundă, continuă cu gelul de curăţare obişnuit. După o astfel de curățare în două etape, componentele benefice din ser și cremă vor pătrunde cu ușurință în piele.

Alegerea editorului

Ulei demachiant hrănitor, elimină excesul de sebum, produsele pe bază de ulei şi alte impurităţi, inclusiv cele cauzate de poluare. Lasă pielea catifelată, hidratată şi reîmprospătată. Uleiul de primoză de seară din compoziție are o concentrație mare de acid gamma-linonenoic Omega-6 și hrănește profund pielea. Fără coloranţi, parfum sau ulei mineral. Testat oftalmologic şi clinic.