#Oschimbarefrumoasă: exfolierea sustenabilă

Dacă vrem să menținem lumea într-o formă desăvârșită, trebuie să trăim în mod sustenabil. În același timp, ne dorim să ne îngrijim atât pielea cât și pe noi înșine. De aceea am creat produse adecvate pentru întregul corp - exfoliante și sustenabile care vor scoate în evidență pielea frumoasă și radiantă.

EXFOLIANTE DE ORIGINE NATURALĂ
Produsele de îngrijire și înfrumusețare a pielii nu ar trebui să fie nocive pentru mediul înconjurător. Știai că există peste 200 de milioane de tone de plastic care ne murdăresc oceanele? Sau faptul că sunt necesari ani întregi pentru ca plasticul să se descompună în natură? 

Când oamenii de știință au început să vorbească despre microparticulele din plastic existente în produsele de exfoliere care se adăugau la resturile de plastic din oceane, experții noștri în cercetare și dezvoltare începuseră deja să pună în aplicare mai multe măsuri pentru a opri utilizarea acestora. Cercetătorii noștri s-au inspirat din natură și au găsit alternative perfecte - exfoliante de origine naturală. Începând cu anul 2014, toate produsele noastre noi de exfoliere conțin 100% ingrediente naturale pentru curățare - de la semințe de mac și coji de migdale până la sâmburi de măsline și sare. Acesta este modul nostru de a contribui la menținerea frumuseții tale și la cea a mediului înconjurător- în mod natural.

Ne dorim să îți menții aspectul plăcut al întregului corp, de aceea am selectat câteva din produsele noastre exfoliante preferate care îți pot menține pielea netedă și moale - toate acestea având ingrediente de origine naturală. 

CE PRODUS EXFOLIANT SĂ ALEG?

PENTRU STRĂLUCIREA FEȚEI
Afișează un ten perfect cu Gelul micro-exfoliant NovAge. Acest exfoliant este exact ceea ce ai nevoie atunci când pielea ta arată și se simte lipsită de strălucire. Cu o textură bogată si un parfum delicat, acesta conține acid lactic natural si particule de origine naturală pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, pentru curățarea porilor si refacerea texturii pielii. Este unul dintre produsele preferate ale clienților noștri!

PENTRU EL
Gelul de curăţare purificator & exfoliant NovAge Men conține particule naturale de cărbune negru care contribuie la curățarea pielii bogate în testosteron, specifice bărbaților. Cărbunele negru nu doar înlătură și absoarbe murdăria și excesul de sebum, ci de asemenea, exfoliază pielea fără să o usuce. Perfect pentru ca bărbatul de lângă tine să arate fabulos.

PENTRU MÂINI ȘI PICIOARE
Oferă mâinilor tale câteva momente SPA de relaxare cu Exfoliantul pentru mâini cu efect de catifelare Milk & Honey Gold. Formulat cu lapte de origine ecologică și extracte de miere, acest exfoliant contribuie la îndepărtarea pielii uscate și terne cu particule abrazive din sâmburi de migdale, ceea ce face ca aplicarea cremei pentru mâini să fie mai eficientă.

Exfoliantul energizant pentru tălpi Feet Up Comfort cu ulei natural de măsline, extract de ginkgo și particule de sâmburi de măsline de origine naturală exfoliază pielea uscată și celulele moarte ale pielii și stimulează picioarele, conferindu-le un aspect neted, purificat și revigorat. Acesta este un produs must-have pentru sezonul în care se poartă sandalele.

PENTRU O PERFECȚIUNE SUPREMĂ
Cauți o modalitate de a-ți răsfăța pielea în confortul casei tale? Exfoliantul pentru corp Swedish Spa exfoliază într-un mod demn de saloanele de cosmetică cu ajutorul particulelor de sare și de coajă de migdale pentru a îndepărta pielea ternă și lipsită de strălucire. Acest exfoliant fabulos conține, de asemenea, ulei de ghimbir și ulei de migdale dulci contribuind astfel la hrănirea și tonifierea pielii, lăsând-o moale și catifelată. Și dacă îți dorești să îți începi diminețile printr-o energie debordantă, încearcă gama noastră de geluri de duș Love Nature cu particule exfoliante: Gel de duș exfoliant cu extracte înviorătoare din lămâie verde și căpșuni Love Nature sau Gel de duș exfoliant cu extracte din mentă și zmeură Love Nature.

Text: Foto: Oriflame and Getty