Menține-te în formă fără a ieși din casă!

Suntem împotriva deciziilor pripite și a pașilor mici care să te ajute ușor și armonios să te menții în formă pe tot parcursul anului. Cum să îți echilibrezi dieta cu suplimente nutritive și să ai grijă de silueta și sănătatea ta.

CE MANÂNCI?

Nu te complica și respectă reguli simple:

• Concentrează-te pe proteine și legume proaspete

Ambele le găsești în compoziția supelor Natural Balance cu Sparanghel sau Roşii şi Busuioc. Supa oferă o senzație de sațietate, asigură organismul cu proteine din trei surse vegetale (mazăre, soia, cartof) și oferă energie în același timp, într-o singură porție sunt doar 70 de calorii!

Nu conține gluten, lactoză, coloranți artificiali și conservanți. Poate fi gătită în doar un minut – este ideală ca opțiune pentru un prânz sau o cină ușoară, când dorești să economisești timp sau o poți utiliza în prepararea unor mese mai complexe.

• Mănâncă de 3-4 ori pe zi

Saltul insulinei din gustările frecvente provoacă stres suplimentar, iar organismul începe să cheltuie mai puțini nutrienți, transformând restul în rezerve. Deci kilograme în plus neașteptate.

• Limitează tot ce e dăunător

Încearcă să excluzi cât mai mult posibil carbohidrații, dulciurile, mâncăruri prăjite, grase și sărate.

• Gătește acasă

Nu te lăsa ademenit de reducerile mari la livrări și folosește-te de moment că bucătăria este disponibilă 24/7: pregătește mâncăruri simple, din ingrediente proaspete. Avem o carte întreagă de astfel de rețete: în loc de superalimente – ingrediente simple de la alimentara din apropiere, dar arată ca o capodoperă a unui bucătar. Produsele Wellness din compoziție vor ajuta la refacerea aportului zilnic de oligoelemente și proteine.

CUM SĂ FACI MIȘCARE?

Dacă sportul nu este cea mai bună latură a ta, nu cere imposibilul de la tine și cumpără un curs online de fitness. Sarcina ta minimă este de a preveni inactivitatea fizică și de a sprijini activitatea tuturor sistemelor corpului.

Antrenamente scurte wellness se pot face fără echipament.

În loc de covoraș este potrivit orice covor sau prosop, dacă nu ai o coardă,

poți sări fără ea, iar platforma-treaptă o poți înlocui cu o cutie de pantofi.

CUM POȚI SĂ TE MAI AJUȚI?

1. Începe dimineața cu ceea ce îți provoacă plăcere: cititul, o convorbire pe telefon cu cineva drag, un mic dejun delicios. Încearcă să nu citești știri tulburătoare cel puțin dimineața, sau mai bine deloc.

Stresul este principalul dușman al sănătății și figurii.

2. Amintește-ți că acum este momentul să fii responsabil, și nu o concurență generale pentru productivitate. Lucrul cel mai important este liniștea ta și a celor dragi.

Nu te necăji, dacă nu ai reușit să înveți o a doua limbă străină sau să devii cea mai bună versiune a ta.

3. Oferă corpului tău îngrijirea pe care o merită. Fixează rezultatul alimentației sănătoase și activității și organizează o zi de spa acasă!

Text: