Des și puternic: cum întărim părul

Primăvara, părul nostru este îndeosebi vulnerabil: schimbările de temperatură, deficiența de vitamine și adaptarea sezonieră a organismului duc la sporirea fragilității și căderii părului. Află cum să-ți întărești părul cu noua gamă HairX împotriva căderii părului.

Curățarea corectă

Curățarea insuficientă a pielii scalpului duce la acumularea impurităților care împiedică hrănirea corespunzătoare a foliculilor părului. Ca urmare, părul devine mai slab și mai fragil și poate cădea mai mult. Este necesar să faci o schimbare în ritualul de spălare a părului. Nu te grăbi să clătești șamponul: masează bine pielea scalpului până la formarea unei spume dense și nu scăpa nici o porțiune pentru a îndepărta toate impuritățile și, în același timp, pentru a stimula circulația sângelui. Nu este nevoie să aplicați șampon pe toată lungimea părului - spuma care se scurge de la rădăcini va fi suficientă.

Combaterea fragilității

Părul devine mai rar nu doar din cauza căderii, ci și din cauza fragilității: dacă tija nu este suficient de puternică, firul se poate rupe la mijloc sau chiar la rădăcină, reducând din desimea părului. Utilizează un balsam cu efect nutritiv și întăritor: produsele moderne nu încarcă părul, îi păstrează volumul și, în același timp, protejează părul pe toată lungimea. După spălarea părului folosește loțiune pentru întărirea părului care conferă volum suplimentar.

Îngrijirea scalpului

Folosește o loțiune tonică pentru scalp dimineața și seara pentru a accelera creșterea părului. Loțiunea poate fi aplicată atât pe părul uscat, cât și pe părul ud, și nu necesită clătire. Pentru a spori efectul, de 2-3 ori pe săptămână completează procedura cu un masaj de 10 minute. Masajul se poate efectua, foarte comod, cu ajutorul unei perii speciale cu dinți din cauciuc: peria stimulează micro circulația, ajută la reducerea căderii părului și este potrivită pentru pieptănarea părului umed și uscat.


Suport din interior

Părul și unghiile sunt un indicator cheie al sănătății generale a corpului. Dacă aspectul acestora lasă de dorit, corpul nostru duce lipsă de substanțe nutritive. Reglează aportul de nutrienți cu Hair & Nail NutriComplex.

Fierul oprește căderea părului, L-lizina extinde ciclul de viață al părului. Seleniul și zincul susțin creșterea părului, procianidinele de mere (antioxidant) sporesc numărul firelor de păr, volumul și rezistența părului.


Patru etape

Poți găsi toate produsele necesare pentru menținerea și întărirea părului în seria actualizată HairX Fall Defense împotriva căderii părului. Rezultatul clinic: căderea părului a încetinit semnificativ după doar 8 săptămâni, iar părul devine mai dens cu fire mai groase.

Tehnologia TriActivate pe bază de plancton marin reduce căderea părului, stimulează creșterea și sporește densitatea părului fin și subțire. Complexul Vitamin Moisture Matrix, pe bază de acid hialuronic și vitamina B3, hidratează și hrănește părul. Complexul de fitonutrienți cu proteine din soia și acizi grași susține sănătatea și rezistența părului.

Doar patru pași către un păr frumos și sănătos:

  • Șamponul curăță delicat și întărește părul, sporind densitatea acestuia;
  • Balsamul hrănește și întărește părul subțire, facilitând pieptănarea;
  • Loțiunea tonică stimulează creșterea părului de la rădăcini;
  • Amplificatorul de volum face părul mai gros și mai strălucitor.
Text: