Înapoi la școală!

Vara a luat sfârșit, mamele își pregătesc copiii la școală, iar ca primele zile de toamnă să nu fie rapite de o răceală urâtă, verificați dac ați făcut tot pentru ca copilul dumneavoastră să fie cel mai sănătos și fericit în clasă.

SOMNUL ESTE FOARTE IMPORTANT
Dupa vacanța de vară poate fi dificil să se întoarcă la ritmul obișnuit al vieții, dar a face acest lucru este absolut necesar! Copilul necesită nouă ore de somn in fiecare noapte - este o condiție necesară pentru o sănătate de fier, bună dispoziție și forma fizică excelentă.


BUNĂ DIMINEAȚA

Desigur, ai auzit nu doar odată că micul dejun – este cea mai importanta masă a zilei, mai ales atunci când vine vorba de corpul copilului. Pâinea de grâu integral, fructele proaspete, iaurtul, ouăle – fac ca copilul dumneavoastră să fie activ și-i oferă suficiente forțe pentru a studia, deoarece el are nevoie de o mulțime de energie!


DACĂ BRUSC I SE FACE FOAME
Nimănui nu îi place sentimentul de foame, și, dacă doriți ca copilul dumneavoastră să să se alimenteze corect, aveți grijă de faptul că el întotdeauna să se alimenteze corect. Legume proaspete, tăiate în fâșii, puțin hummus, piureuri bogate în antioxidanți sau floricele de casă - acestea sunt doar câteva idei pentru o gustare sănătoasă și utilă.


ADAOSURI CUI?

Dieta copilului ar trebui să includă toate cele necesare pentru o necesarul de elemente și vitamine pentru organism. Deficitul de nutrienți poate fi completat folosind multivitaminele - compoziția neapărat trebuie să includă vitaminele A, C și D, care sunt responsabile de imunitate, calciu și magneziu pentru energie și funcționarea corespunzătoare a sistemului musculo-scheletic, Omega-3 pentru buna funcționare a creierului și sănătate calciul oaselor si dintilor .
Toate aceste vitamine pot fi găsite în complexe Wellness Kids


RUTINA ZILNICĂ

Nu credeți că revenirea la modul de funcționare obișnuit – este o chestiune de o zi. Pentru a construi o rutina de zi cu zi adecvată și a vă obișnui cu aceasta, va fi nevoie de timp. Înceape cu cel puțin două săptămâni înainte de 1 septembrie.


SPORTUL ESTE VIAȚĂ

În scopul de a crește și a se dezvolta în mod corespunzător, copiii au nevoie de cel puțin o oră de activitate fizică pe zi. Acesta poate fi suplinită cu un joc, ore de dans, bazin, ciclism, înot - indiferent. Educație fizică doar de două ori pe săptămână nu este suficientă, dar exercițiile fizice regulate intăresc sistemul musculo-scheletic, dezvoltă atenția, îmbunătățesc starea de spirit și încrederea în sine.


CU RĂBDAREA TRECI ȘI MAREA
În cazul în care copilul dumneavoastră este excitat înainte de unu septembrie - acest lucru nu este ieșit din comun, mai ales în cazul în este vorba de o nouă școală și o nouă echipă. Cel mai bun mod de a scapă de stres – este să vorbiți cu el despre grijile și temerile sale și să-l ajutați să se uite la lucruri într-o lumină pozitivă, doar școala - este nu numai despre profesorii și lecții, dar, de asemenea, prieteni, jocuri, și socializare. Du-te cu copilul la magazin pentru stilou neobișnuit sau un caiet frapant, discută despre modul în care veți petrece o vacanță pentru copii, pe cine veți invita să vă viziteze, urmează să vedeți, că anxietatea sa se va ameliora rapid.


NU UITAȚI DESPRE MINE
După o vacanță lungă în ajunul de întâi septembrie Dvs personal puteți să începeți să vă simțiți nervoasă și inconfortabil. Sunați un prieten, împărtășiți cu el preocupările Dvs, vorbiți cu profesorul de la școală, alocați timp hobby-ului favorit - în lupta pentru liniște interioară toate armele sunt bune!
Text: Foto: Getty Images