Pregătește-te de Anul Nou în 14 zile

Închiderea anului la serviciu sau în afacere, alegerea cadourilor, planificarea petrecerii este o provocare anuală pentru femei în perioada sărbătorilor. Să reușești tot – sau doar cele mai importante lucruri? Știm ce trebuie să faci!

 

Fă totalurile și stabilește noi obiective

Rezervă-ți câteva ore într-o atmosferă relaxată, pregătește un caiet și un stilou – și aruncă o privire asupra anului trecut. Ce obiective au fost atinse și de ce? Ce vise s-au împlinit? Analizează-ți acțiunile. Scrie ce ai aflat anul acesta, pentru ce îi ești recunoscătoare. Și acum gândește-te cum ai vrea să petreci anul următor. Să vizitezi zece țări? Să deschizi propria afacere sau să crești performanța, dacă ai deja una?

Încearcă să visezi! Anul Nou este un timp cu adevărat magic, încărcat, când mii de oameni din întreaga lume își pun cele mai secrete dorințe. Visele exprimate pe hârtie în această perioadă au o putere specială. Crede sincer și totul se va adeveri!

 

Pregătește cadouri pentru cei dragi

În fiecare an îți promiți că vei face totul din timp, dar se întâmplă din nou: timpul aproape că se termină și nici nu ai început să planifici cadourile. Centrele comerciale sunt toate aglomerate. Avem o idee mai bună! Încearcă generatorul nostru de cadouri și alege surprize pentru întreaga familie chiar de acasă, fără a lăsa pătura confortabilă. Mai ai timp să le primești cu livrare la domiciliu!

 

Ce vei purta

Când în ziua X cu viteză cosmică pregătești salata ”olivier”, te poți pierde în timp. Și deodată îți dai seama că până la ora 12 a mai rămas doar jumătate de oră și tu încă ești în halat și decorezi bucatele. Pentru a evita stresul, gândește-te din timp ce vei purta. Pregătește totul de la pantofi până la bijuterii. Pentru sărbătoarea de acasă poartă ceva confortabil, dar frumos. Accesoriile strălucitoare, de exemplu, un colier masiv te va ajuta să completezi imaginea. În restaurant poți opta pentru cercei cu ciucuri, iar pentru petrecere la casa de vacanță alege o căciulă călduroasă și mănuși.

 

 

Uită de diete

Sărbătorile de iarnă nu sunt momentul pentru un stil de viață sănătos. Cu siguranță îți dorești să încerci toate bucatele de pe masa de Anul Nou și apoi să te ascunzi sub o pătură o săptămână întreagă – doar ai muncit din greu tot anul și ai câștigat o mini-vacanță. Și suntem de acord! Dacă cu câteva săptămâni înainte de sărbători realizezi că rochia visată îți este mică, în nici un caz nu merge pe o dietă strictă, altfel sărbătoarea de Anul Nou va fi un șoc pentru organism. Încearcă să te abții de la dulce și produse de patiserie, consumă mai multe legume proaspete, brânză și carne slabă și înlocuiește gustările cu un shake sănătos sau o supă fierbinte: acestea vor reduce pofta de mâncare și totodată organismul va fi asigurat cu cantitatea necesară de proteine.

Text: Foto: Oriflame